párkapcsolat táncolás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy hónappal a válása után Jennifer Lopez ismét egy táncos fiúra vetette ki a hálóját. JLo eddig is kedvelte a táncosokat, második férje - akitől majdnem tíz éve vált el -, Chris Judd is az volt.

Jennifer legújabb játékszere Casper Smart, egy Kaliforniából származó táncos fiú. Bennfentesek szerint a jóképű srácért rajonganak a lányok, mert előszeretettel mutogatja félmeztelen felsőtestét... A fiú igazi profi, táncolt a Honey 2 és a Step Up 3D című filmekben is, 2010-ben pedig Beyoncé egyik háttértáncosa volt a Grammy-díjátadón, és a Glee egyik epizódjában is megmutatta tehetségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Lopez és Smart románca állítólag az utóbbi hetekben kezdett kibontakozni, hiszen együtt dolgoznak - a srác JLO egyik táncosa -, de kapcsolatukat még hivatalosan nem erősítették meg. A díva második házassága Chris Judd szintén táncossal 2002-ben ért véget, és Jennifer még ebben az évben kezdett járni Ben Affleck színésszel. Ők 2004-ben szakítottak, nem sokkal később pedig az énekesnő hozzáment Marc Anthony énekeshez. A pár idei válása után Jennifer még randizott Bradley Cooperrel, most pedig a táncos Casperrel kavar.

Ünnepel a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111111-karoly-herceg-szuletesnapos.htmlVV5: Ismét a közellenség megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-ismet-a-kozellenseg-megy-parbajozni.htmlVV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-szerelmet-vallott-a-villa-furcsa-lakoja.htmlHáborgó állatvédők, meztelen szerelmespár és egy megdöbbentő bejelentés az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-xfaktor-orgog-norat-megkerestek-az-allatvedok-multkori-szoros-kucsmaja-miatt.htmlSebestyén Balázs: "Az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-class-fm-sebestyen-balazs-szerint-az-osszeeskuvok-a-tv2.htmlVV5: Attila durván átverte a cselszövő Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-vv5-kinga-randizni-hivta-gergot-es-lefekudne-vele-ezert-attila.htmlMása a negyedik párbaját is megnyertehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-osszeeskuvok-masa-negyedik-parbajat-is-megnyerte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.