VV5: Eszter Shadit hívta ki párbajozni

VV5 kihívás Való Világ 5 VV Eszter VV Shadi Való Világ párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecónak is kinyílt a csipája, és szembesítette Kingát a kiválasztáson tanúsított gyávaságával. Eszter Shadit választotta ellenfélnek a vasárnapi párbajra.



A nézők Veronikának szavazták meg a lehetőséget, hogy külső helyszínen randevúzhasson. A kacsalány döntheti el, hogy kivel megy a találkára. Péter természetesen igyekezte lebeszélni arról, hogy Cristofelt vigye a randira. Vera egyre nehezebben viseli, hogy az ő Pufija ennyire vonzódik Alekosz exéhez: ma sem felejtett el hangot adni féltékenységének. Cristofel egy videoüzenetben reagált Veronika szakítására, ami összezavarta a kacsacsőrű emlős érzelmeit, főleg, miután Peti ismét nekiállt fúrni a skalpvadásszal való találkozást.


A lakók adhattak egy tippet Eszternek, hogy kit vigyen ki magával párbajozni. Csaba Attilát, Gergő Shadit, Shadi önmagát és Annamarit, Seher Shadit, Fecó Shadit, Kinga Shadit, Attilát és önmagát javasolta. Egyiküknek sem sikerült az ügyvédlány döntését befolyásolnia, mert az egyébként is percről percre másnak adná a zöld kendőt. Attila, Fecó és Kinga hármasa a szaunában latolgatta az esélyeket, ami aztán vitává fajult. A csetepaté hevében Fecó azt merte mondani Kingának, hogy az gyávaságból nem tette a jelet Eszterre a kiválasztáson, pedig Dya biztosan elvárta volna tőle. A cselszövő teljesen kiakadt a dumagép szembesítésén és otthagyta őket.

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a Villában! Kattints a galériáért!



Fecó és Esztike egy disznótorra invitálta Csabit, Petit, Annamarit és Verát az udvar közepére. A kolbásztöltős mókázás magával ragadta Petit, mert még sosem vett részt ilyen eseményen. Veronika ezalatt a nappaliban továbbra is azon törte a fejét, hogy kivel randizgasson. Shadi szerint fölöslegesen gondolkodik rajta ennyit, ő még Annamarival is randevúzna, csak hogy friss levegőt szívjon.

Eszter a jól felépített beszédében egy ideig arra utalgatott, hogy Kingát viszi ki magával párbajozni, de a cselszövő nagy örömére végül Shadit nevezte meg. Kettőjük közt dől el vasárnap, hogy ki folytathatja a játékot a főnyereményért, és ki mehet haza búslakodni.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Cristofel be akar törni a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-cristofel-be-akar-torni-a-villaba.htmlVV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111116-valovilag-5-cristofel-megcsalta-veronikat.htmlVV5: Attila magára haragította Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111115-vv5-attila-magara-haragitotta-gergot.htmlVV5: Vera szerelmével üldözi Pétert - Annamari az ágyban rontott rá Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-vv5-vera-szerelmevel-uldozi-petert-annamari-az-agyban-rontott.htmlVV5: Ismét a közellenség megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-ismet-a-kozellenseg-megy-parbajozni.htmlVV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-szerelmet-vallott-a-villa-furcsa-lakoja.htmlVV5: Attila durván átverte a cselszövő Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-vv5-kinga-randizni-hivta-gergot-es-lefekudne-vele-ezert-attila.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.