Súlyos titok derült ki: Megcsalta feleségét Schobert Norbi

Rubint Réka házasság fitneszedző hűtlenség Schobert Norbert Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Frizbi adásának felvételekor robbant ki egy régen titkolt esemény: Schobert Norbi megcsalta csinos feleségét.

A házaspár nyíltan beszélt arról, hogy egy félrelépés majdnem tönkretette a kapcsolatukat - írta meg a Blikk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Norbiék azért jelentek meg a Frizbi adásában, hogy bemutassák: legújabb projektjük az, hogy lefogyasszanak egy 230 kilós férfit, aki a horkolástól lett ilyen kövér, és nemcsak dolgozni nem tud, de a párkapcsolata is tönkrement a túlsúlya miatt. A beszélgetés azonban egyszer csak érdekes fordulatot vett, és amikor Hajdú Péter rákérdezett, hogy mi igaz abból, hogy Norbi megcsalta Rékát, a megcsalt feleség zavar nélkül válaszolt: "Valóban egyszer előfordult, még évekkel ezelőtt. Ez abban az időszakban volt, amikor Norbinak kiderült a szívbetegsége, ettől mindketten nagyon megijedtünk" - mondta Réka. "Átbeszéltük a dolgokat, elárulta a gondolatait, hogy mi is zajlik le benne pontosan. Ez segített át minket ezen a perióduson, hogy mindent meg tudtunk beszélni, és megértettem őt. Ez a próbatétel megerősítette a kapcsolatunkat. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy újabb félrelépést megbocsátanék."

Réka szavaira Norbi azt felelte, hogy élete legnagyobb hibáját nem követné el még egyszer.

Íme Zalán, a legifjabb Schobert-baba fotója!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110315-rubint-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlMindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.htmlMár egy hónapos Rubint Réka kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110408-rubint-reka-kisfia-zalan.htmlVV5: Csaba olyat mutatott, amit eddig még soha! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-shadi-maga-alatt-vagja-a-fat.htmlFelvágta ereit a VV5 játékosahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-felvagta-ereit-a-vv5-osszeferhetetlen-jatekosa-attila.htmlRákkal műtötték az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20111118-rakkal-mutottek-fresh-andit.htmlIlyen férfi kell a nőknek! Az X-Faktor szőke sztárja irigylésre méltóan mozog a konyhábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111118-ilyen-ferfi-kell-a-noknek-az-xfaktor-szoke-sztarja-irigylesre.htmlGyászol a magyar zenészvilág: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Hooligans menedzserehttp://www.life.hu/legykepben/20111118-gyaszol-a-magyar-zeneszvilag-elhunyt-a-hooligans-menedzsere-sipos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.