VV5: Eszter ki nem állhatja Kingát, ám szívesen lefeküdne Attilával - Shadi kiesett

VV5 Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomban a villa Szombat esti lázának döntőjével indult az összefoglaló. Attila és Kinga feladta a versenyt, ezért a helyükre a fura lány és a néma fiú duettje lépett - akik szépen meg is nyerték a táncversenyt. Eszterről fura dolgok derültek ki: utálja Kingát, ám szívesen befeküdne Attila ágyába - és úgy tűnik, erre lesz is lehetősége. Ugyanis a ValóVilág 5 harmadik párbaján Shadi esett ki.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézd meg a párbajon készült többi képet is! Kattints a galériáért!

A villabéli Szombat esti lázban a zsűrit ezúttal is Pálinkó Lujza, Csonka András és Tihanyi Ákos alkotta. Annamari és Csaba diszkótáncán remekül szórakozott a zsűri, de az összhang kimaradt a koreográfiájukból. Seher és Gergő párosának csak a látványa fogta meg Pálinkó Lujzát, rumbának azonban a nyomait sem látta. A döntő produkcióinak bemutatása után kiderült, hogy miért lépett vissza Kinga-Attila párosa. A táncverseny résztvevői egy levélből tudták meg, hogy a győztes párnak csak az egyik fele találkozhat a szeretteivel, ahova a táncpartnerét is magával kell vinnie. Veronika beleegyezett, hogy ha nyernek, akkor Shadi láthassa a rokonait, Gergő pedig lemondott a rokonlátogatásról Seher javára. Kinga és Attila duója már nem tudott ennyire könnyen megegyezni, a cselszövő inkább nem akar találkozni a saját családjával, ha Attilát is magával kell vinnie, mert szégyelli Attilát a szülei előtt. Attila ezen felkapta a vizet, és motiváció hiányában visszalépett a táncversenytől.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!



Kingus mélységesen megbánta már, hogy heteken át haverkodott az összeférhetetlennel, amikor az önző módon feladta a játékot, és ezt úgy nyilvánította ki, mint egy igazi hárpia.



A párbajozók a villalakók cetlire írt kínos kérdéseire válaszolgattak. Így megtudtuk, hogy Shadi szorosabbra fűzné a kapcsolatát Kingával, akit még a káromkodásról is leszoktatna, valamint egy hatalmas pofont adna Attilának. Eszterről pedig kiderült, hogy szívesen összebújna Attilával, akit egyébként legelsőként kívánt meg a lakótársai közül. Kingát egy szarkeverőnek tartja, a legnagyobbat pedig Verában csalódott.





Megtudhattuk azt is, hogy mit gondolnak a villalakók Attila és Kinga konfliktusáról: a legtöbben Attilával éreznek együtt, szerintük Kinga csak kihasználja Attilát.

Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?







A nagy táncversenyt Annamari és Csaba párosa nyerte, az örömhír hallatán könnyek szöktek a fura lány szemeibe. Mivel Csaba a párbaján szabályt szegett, ezért ő büntetésből biztosan nem találkozhat a rokonaival. Bár Attila és Kinga feladták a versenyt, a táncot nekik is elő kellett adniuk, extra fellépőként. Kinga nem erőltette meg magát, meg sem próbálta élvezni a táncot. Keleti Györgyi a BeleValóban mondta el: ő a táncos napok alatt azt vette észre, hogy Attila mindent megtett, hogy Kinga kedvében járjon, és hazamehessen a szüleihez, ezzel szemben Kinga mindent megtett, hogy szétrombolja a fellépést. A műsorba telefonáló nézők is ki voltak akadva azon, milyen indokolatlanul hisztis és közönséges a szőke lány.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Eszter és Shadi párbaja ugyanolyan lagymatag volt, mint maguk a párbajhősök személyiségei. Az ügyvédlányért Seher, az arab fiúért pedig Csabika mondott egy-egy béna kortesbeszédet. Péter, Vera, Veronika, Fecó és Kinga várta vissza Shadit, míg Attila, Annamari, Seher és Gergő Esztert. Bár az arab fiú győzelmében bízott a villalakók többsége, a nézők mégis 21:79 arányban szavaztak az ügyvédlányra. Shadi az eredményhirdetés után szomorúan nézett maga elé, de elfogadta a nézők döntését.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!



VV5: Csaba olyat mutatott, amit eddig még soha! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-shadi-maga-alatt-vagja-a-fat.htmlFelvágta ereit a VV5 játékosahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-felvagta-ereit-a-vv5-osszeferhetetlen-jatekosa-attila.htmlVV5: Képtelen elviselni egymást a két lányhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111118-vv5-keptelen-elviselni-egymast-a-ket-lany.htmlVV5: Veronika és Péter egyre közelebb kerülnek egymáshozhttp://www.life.hu/legykepben/20111118-vv5-shadi-megorrolt-eszterre-a-kihivas-miatt-peter-pedig-az.htmlVV5: Eszter Shadit hívta ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-eszter-shadit-hivtak-ki-parbajozni.htmlVV5: Cristofel be akar törni a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-cristofel-be-akar-torni-a-villaba.htmlVV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111116-valovilag-5-cristofel-megcsalta-veronikat.htmlVV5: Attila magára haragította Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111115-vv5-attila-magara-haragitotta-gergot.htmlVV5: Vera szerelmével üldözi Pétert - Annamari az ágyban rontott rá Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-vv5-vera-szerelmevel-uldozi-petert-annamari-az-agyban-rontott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.