Rövidített adás és Niko győzelme az ÖsszeEsküvőkben

reality show párkapcsolat ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Alekosz rezidencia párbaj kieső féltékenység Hajdú Péter Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kurtán-furcsán rendezte a TV2 az ÖsszeEsküvők egyik sorsdöntő párbaját. Mónika, Ricsi exe és Niko, jelenlegi párja "küzdöttek" volna meg a továbbjutásért, de ez az adás a maga 40 percével semmit sem engedett láttatni, a műsor után a szokásos Pro4-es közvetítés és a netes élő adás sem ment. Mi történhetett?

Kurta párbaj

Joggal hihettük azt, hogy ez most egy húzós, be-beszólogatós összecsapás lesz, ehelyett megszeppent, szelíd volt mindenki: Vája mama is lecsitult a múltkori kitöréséhez képest, Kati mama végig hallgatott, Ricsi fegyelmezte magát, Mónika csak mosolygott extramini ruhájában, Niko, a rezidencia vadóca is csak somolygott, nem pörgött fel úgy, ahogy azt megszokhattuk tőle.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


A műsoridő is érdekesen alakult: egy egész film lement az összefoglaló és a stúdiós műsor között, külön sávban. Igaz, feltüntették az elcsúsztatott kezdés időpontját, ami 23:10-kor volt, de mi történt a TV2 háza táján? Az egész összecsapás mindössze 40 percig tartott, idő nem volt arra, hogy megvitassák a felmerülő kérdéseket, kivesézzék a nem mindennapi szituációt, hiszen Mónika és Niko valós riválisok lennének: Niko ügyesen elszerette Ricsit Mónitól. Ellentéteknek jele sem volt, laza teadélután hangulata volt az összecsapásnak.

Niko folytathatja a játékot

Nagy volt a különbség a százalékok között, 30% és 70% volt az arány körülbelül, s ahogy sejthető volt, a nagyszájú csábító, a stratéga Niko nyerte meg az összecsapást. Mónika mosolyogva távozott: pár hete pedig majdnem biztos helye volt, csak a gaz sors és Ricsi szólt közbe.
Érdekesség, hogy a nézőtéren Norbi, Niko exe és a játékból először távozó Alexa újra együtt sugdolóztak, Niko anyukája pedig Csenge mamájával borult össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.