Takács Nikolas hozta össze Keresztes Ildit Lil C-vel

X-Faktor Michael Jackson Takács Nikolas tehetségkutató Keresztes Ildikó showműsor kieső énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi X-Faktorban megismert Takács Nikolas mutatta meg Keresztes Ildikónak az utat, aminek köszönhetően a mentor meg tudott békélni eleinte öntörvényű védencével, Lil C-vel.

Nehezen indult Lil C és Keresztes Ildikó kapcsolata. Bár az énekesnő beválasztotta őt védencei közé az X-Faktor 2011 Mentorok háza időszakában, az első időben nehezen ment a közös munka. "Meg kell hogy mondjam, Lil C nem volt túl nyitott az elején. Persze láttam, hogy mennyire tehetséges, nem hiába szavaztam neki bizalmat, de utána megijedtem, mert nagyon ellene dolgozott. Mindenhonnan azt hallottam, hogy kiközösíti magát, hogy ilyen, olyan, amolyan" - mesélt a Life.hu-nak a nehézségekről Keresztes.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Ildikó szerencséjére azonban a tavalyi év során olyanokkal dolgozhatott együtt, akik nagyon jól érzik azt, hogyan kell kezelni az embereket. Nikolas is ilyen, az énekesnő elmondása szerint hatalmas empátiával rendelkezik. "Amikor volt ez a nehézségem Lil C-vel, akkor éppen sorra mentek fel hozzájuk a régi versenyzők, és az újak nagyon várták őket, hogy beszélgessenek velük, tapasztalatot cseréljenek. Amikor Csaba is fent volt, Veca is ott volt, akkor Nikolast is nagyon szerették volna" - emlékezett a rockdémon. "Összefutottunk, mert éppen egy helyen volt a lemezborítónk fotózása, és mondtam neki, hogy adjon nekem egy órát, mert nagyon örülnének a gyerekeim, ha megismerhetnék. Meséltem Nikónak a problémáimról Lil C-vel kapcsolatban, ő pedig egyből megérezte, hogyan lehet beférkőzni a lelkébe, csak nem azon az úton, amin én próbálkozom, hanem egy másikon.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Nem tudtam, mi az a másik út, ő világított rá, hogy Lil C nem az a kis gonosz manó, akinek mindenki hiszi, és figyeljek oda rá, de másképpen" - tette hozzá Keresztes. Kicsivel később Ildikó már fel is használta a tapasztalatait, amivel olyan változást ért el a sztárpalántánál, amire maga sem számított. "Eltelt két nap, és akkor kegyetlenül nekiugrottam Lil C-nek, és kemény mondatokat mondtam. Nagyon drasztikus voltam vele, majd pár nap múlva mindenki azt kérdezte, hogy mit csináltam Lil C-vel, mert ez a gyerek annyira megváltozott. Két erős karakter találkozott, és valakinek muszáj volt nyerni. Egyfajta anyai pofon kellett neki. Megnyertem őt is magamnak, a bizalmát is, és sokkal jobban tudtunk így előre haladni" - gondolkodott el a mentor, aki megtörten ölelte magához szombaton este Lil C-t, akinek búcsúznia kellett az X-Faktor élő show-jából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.