VV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszett

VV5 Való Világ valóságshow védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aréna során Eszter nyerte meg a lila kendőt, így a hagyományoktól eltérően ő már biztosan nem fog párbajozni a jövő hétvégén. Fecónál elszakadt a cérna, és néhány papírpénz miatt csúnyán nekiesett Attilának.






Seherezádé a nyelvtanórán szójátékkal kapott egy ötöst, ami annyira felspanolta Attilát, hogy folyamatosan próbált ő is egy jeles osztályzatot szerezni magának. Az oktató adott is neki, de aztán visszavonta. Az összeférhetetlen csalódottságában megfogadta, hogy a következő órákon még össze fogja akasztani a bajszát a tanárral. A tesitanár alaposan megtornáztatta a tunya bandát, kivéve Pétert, aki felmentésre hivatkozva a kispadon ülve cigizgetett.


Tipp! Eszter újra alázott! Kattints a galériáért!









Eltelt két hét, ismét Aréna. Csaba szokásától eltérően rögtön az elején elesett a védettség megszerzésének lehetőségétől, mert nyomban elvérzett az első fordulóban. A második játék során némi papír, fa és tűzcsiholó eszköz segítségével életre keltett lánggal kellett elégetniük egy madzagot. Amelyik csoportnak hamarabb a tűz martalékává vált a zsinege, az jutott tovább. A nagy nyerni akarás hevében Attila belevágott a hüvelykujjába a fejszével, majd még a vérző ujja köré csavart papír zsebkendő is lángra lobbant.


Tipp! A villalakók meztelenül! Kattints a galériáért! (18+)








Péter és Fecó csúnyán összeveszett a papírpénzekkel való nagy bizniszelés közepette. A roma Alekosz fellázadt, mert elege lett abból, hogy pulikutyaként tekint rá az összeférhetetlen, ráadásul a szájára vette a családját is háromszáz forintért. Fecó az ilyen alakokat szar embernek tartja, úgy vélte, egy ideig biztosan nem keresik majd egymás társaságát.


Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.