23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentorát

Edda házasság válás Keresztes Ildikó megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonnégy évvel fiatalabb szlovákiai magyar lány rabolta el Keresztes Ildikó férjének szívét.




Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Már ez a csók is csak a kamerának szólt?

A Blikk szerint Kicska új párja egy huszonhárom éves szlovákiai magyar lány, a Királyhelmecről származó Bernadett, aki nagy Edda-rajongó. "Nagy a szerelem közöttük! Már jó ideje együtt vannak, halálosan szerelmes Laci a lányba. Noha Ildikó és Laci azt nyilatkozta, hogy a szétválásukat nem befolyásolta harmadik személy, ez nem így van" - vallotta egy neve elhallgatását kérő ismerős. "Nemcsak azért szakítottak, mert eltávolodtak egymástól, és már csak mint két barát éltek együtt, hanem mert Laci életében megjelent az új szerelem" - tette hozzá az informátor.

"Az az igazság, hogy néha úgy érzem, vannak, akik kizárólag Keresztes Ildi férjeként tartanak számon. Ildi mindig tiltakozik ez ellen, és elismer engem, mégis úgy éreztem, ki akarok lépni ebből a szerepből. Van valami kialakulóban egy hölggyel, aki nem szakmabeli, de erről egyelőre nem szeretnék beszélni" - árulta el a basszusgitáros. "Majd' huszonöt évet nem lehet egyszerűen kidobni az ablakon. Nagyon nehéz így külön, de együtt sem tudtuk folytatni" - olvasható Keresztes Ildikó vallomása a Blikken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.