Keresztes Ildikó megdöbbentő bejelentést tett - Az utolsó csapat is távozott az X-Faktorból

X-Faktor tehetségkutató Keresztes Ildikó Malek Miklós műsor Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 7. élő show-ja a természet erejének jegyében telt. A versenyzők kitettek magukért: mindent beleadtak a produkciókba. Az este végén a szavazatok alapján a Rocktenorsnak kellett hazamennie. 




RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint


A műsor készítői nem hagyhatták ki azt a poént, miszerint Keresztes Ildikó egy nagy bejelentést szeretne tenni. Természetesen az elmúlt napi híresztelésekkel kapcsolatban számított mindenki egy őszinte vallomásra a mentortól azzal kapcsolatban, hogy férje elhagyta őt. Ezzel ellentétben az énekesnő mindössze legújabb lemezének megjelenését jelentette be az X-Faktor élő adásában.

Az estét Tarány Tamás nyitotta Joe Cocker Summer in the city című nótájával. A különleges hangú tehetség egy virtuóz gitárszólót is beépített produkciójába. Kifejezetten jól állt neki. Geszti "tiszteletbeli rocktenorrá" avatná a fiút, Keresztes Ildikó azt kérte, hogy egy kicsit legyen lazább, míg Nagy Feró szerint "szívmelengető" volt a produkció. Malek Miklós bevallotta, kicsit izgult, hogy mi fog történni a színpadon, de végül tőle is dicséretet zsebelhetett be az énekes.


Utána Nagy Feró mentoráltja, Muri Enikő következett a Zanzibár Március végétől című dalával. A fiatal lány dögös fekete mellényben és narancsszínű szoknyában lépett színpadra. A zsűriben mindenki tetszését elnyerte a lány előadása.


Baricz Gergő, Keresztes Ildikó egyetlen még versenyben lévő mentoráltja Black 1987-es örökzöld slágerével, a Wonderful life című dalával ríkatta meg a közönséget. Nagy Feró közölte a fiatalemberrel, hogy nagyon szereti, Malek Miklós szerint egyéni volt az előadás, Geszti Péter felfedezett egy-két hamis hangot is, míg Keresztes Ildikót kirázta a hideg a gyönyörűségtől.






Kovács Vera,
Nagy Feró mentoráltja talpig fehérben énekelte el Adele Set fire to the rain című népszerű számát. A közönség állva tapsolt, de Geszti kifejtette, hogy többet várt a találkozástól, annak ellenére, hogy tudja, nagyon tehetséges a lány. Ildikó szerint nehéz a dal, és tiszteletreméltó, hogy 16 évesen Vera benne van az első hatban. Malek Miklós szerint Nagy Feró olyan dalokat választ mentoráltjának, ami nem illik a személyiségéhez.


Geszti Péter Rocktenors nevű csapata Balázs Fecó legendás szerzeményét, a Homok a szélben című dalt adta elő. Malek Miklós szerint ez volt a banda legjobb produkciója. Ildikó azt mondta, hogy ne vegyenek vissza abból az erőből, ami bennük van, ahogy Ferónak is elnyerte a tetszését a fellépés. Geszti szerint egyértelmű, hogy a fiúk felnőttek a feladathoz.

Az egyéni előadások után a duettek következtek.

Először Muri Enikő és Kocsis Tibor produkcióját láthatták a nézők: George Michael és Mary J. Blige dalát, az Ast énekelték el, nem is akárhogy. Keresztes Ildikó szerint volt kémia az előadók között, Geszti pedig azt mondta, hogy maradjanak együtt, mert nagyon profi volt produkció.



Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


RocktenorsTarány Tamás




Baricz Gergő és Kovács Vera szinte teljesen egy párt alkottak a Time After Time című dal alatt. Geszti imádta őket, szerinte szuper volt az előadás, Keresztes majdnem elsírta magát, "nagyon cukik vagytok" - tette hozzá, Nagy Feró pedig azt mondta, hogy az előadással alapot adhatnak egy újabb nagy pletykának. Gergő azt is megosztotta a nézőkkel, hogy Verával beleszerettek a dalba, bár neki az elején nem tetszett a nóta, amit végül a lány szerettetett meg vele.

A hat döntős a duettek után Roy és Ádám Az én órám másképp jár című, közösen előadott dallal folytatta az estét.


A döntősök fellépése után Király L. Norbit köszönthették a nézők az X-Faktor színpadán, aki a Valahol elveszett című saját szerzeményét énekelte el flitteres ruhába öltözött, cilinderes táncosnők és félig meztelen táncosok társaságában. A karcos hangú énekest egy utolsó üvöltés kíséretében hurcolták el a táncosok a színpadról az előadás végén.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!






Tarány Tamás a Shinedown Second Chance című nótát választotta a párbajra.



A produkciók végén Malek Miklós bár méltatta a csapatot, mégis a Rocktenorst küldte haza, arra hivatkozva, hogy Tamás az ő mentoráltja. Geszti szerint a fiúk előadásában több szív volt a párbajban, mint Tomiban, aki szintén nagyon jól énekelt. "Ma voltatok a legjobbak" - tette hozzá, és végül arra szavazott, hogy Tamás menjen haza. Ildikó elmondta, hogy a Rocktenorst és Tarányt is nagyon szereti, tetszett neki, ahogy a három fiú idáig küzdött, de Ildikó mégis úgy döntött, hogy a háromtagú csapatot küldi haza. Nagy Feró is méltatta az előadásokat, de ő is arra szavazott, hogy a Rocktenorsnak érjen véget a verseny.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!



23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.htmlVége a szerelemnek: Tönkrement az X-Faktor mentorának házasságahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111124-elhagyta-kedvese-az-xfaktor-mentorat-keresztes-ildikot.htmlÖsszeomlott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111122-osszeomlott-az-xfaktor-sztarja-lil-c.htmlX-Faktor: Lil C kiesett, Nagy Feró visszavághttp://www.life.hu/szorakozz/20111119-xfaktor-6-elo-adas.htmlTanulj öltözködni az X-Faktor sztárjaitólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111117-tanulj-oltozkodni-az-xfaktor-sztarjaitol.htmlIlyen férfi kell a nőknek! Az X-Faktor szőke sztárja irigylésre méltóan mozog a konyhábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111118-ilyen-ferfi-kell-a-noknek-az-xfaktor-szoke-sztarja-irigylesre.htmlÚjra szakított az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20111115-ujra-szakitott-az-xfaktor-sztarja-bodnar-attila.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.