VV Péter vizsga balhé kihívás Való Világ 5 VV Vera sírás taktika tánc VV Kinga VV Veronika VV Attila bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter képtelen felfogni, hogy csak plátói a vonzalma Alekosz exének iránta, aki emiatt véget is vetett barátságuknak. A kiválasztáson emiatt fagyos volt a légkör vasárnap este, ahol a megfontolt taktikázás volt jellemző a villalakókra, akik végül az érzékeny lelkű Verát küldték párbajozni.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Seherezádénak ma is sikerült beégnie, miután cserbenhagyta a névmemóriája, és azt állította, hogy a Nemzeti dal költőjét Petőfi Istvánnak hívják. Peti a vizsgakérdések megválaszolása helyett inkább azt ecsetelte, hogy a kiválasztás taktikáján kéne törnie a fejét, meg azon, hogy minél előbb magáévá tegye Veronikát.

A reggeli közös tisztálkodás után Vera és Péter közösen kávézott, amitől annyira feldobódott az érzékeny lelkű lány hangulata, hogy elszállt minden haragja Pufi Petivel szemben. Leginkább a kiválasztás volt számukra a közös téma, de Annamarit és az ő spicliségét is kibeszélték.

Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!



Az évzárón a tanárok személyes jótanácsaik kíséretében osztották ki a bizonyítványokat. Az átlageredmények tekintetében Attila lett az osztály leggyengébb tanulója, míg mindenki legnagyobb meglepetésére Gergő lett a legjobb diák, amiért még egy digitális fényképezőgépet is kapott ajándékba. A ceremónia után Csaba gitárt ragadott, és a többiekkel közösen szerenádozott a tanároknak.

Az esti bankettra a régi hagyományok szerint a fiúk választottak partnert maguk mellé. Annamari pár nélkül maradt, de ő ezen már meg sem lepődött, így is megpróbálta kihozni a maximumot a bulizásból. Veronikának pedig rosszulesett, hogy Peti Esztert hívta el a bálba, ezt a sérelmét pedig Attilával vitatta meg, akinek azt is megsúgta, hogy amióta Petiben tudatosult, hogy plátói a szerelme, azóta látványosan kerüli.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Az esti buli hevében Péter és Veronika összeszólalkozott, és egymás fejéhez vágták felgyülemlett sérelmeiket. Pufi Peti képtelen volt felfogni, hogy Alekosz exe továbbra sem akar tőle semmit és egyáltalán nem táplál iránta semmilyen érzelmet. Veronikát annyira kikészítette kettőjük vitája, hogy Seherezádé és Eszter vállán sírta ki a bánatát. A két lány így megtudhatta, hogy a kacsa rondának és igénytelennek tartja Pétert, akiről még azt is elárulta, hogy egy hatalmas bőrkeményedés van a talpán.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A kiválasztáson megosztott véleményen voltak a lakók: Vera Veronikára, Veronika Verára, Kinga Seherezádéra, Seher Kingára, Csaba Attilára, Attila Annamarira, Annamari Attilára, Fecó Veronikára, Gergő Verára, Péter Annamarira, Eszter Verára dobta a jelet, így az érzékeny lelkű Vera már biztosan párbajozik vasárnap. Kíváncsian várjuk, hogy a fenyegetései ellenére valóban Veronikát vagy egy gyengébb játékost fog kivinni magával.

Rosszabbodott George Michael állapota! Intenzív osztályon ápolják az énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-rosszabbodott-george-michael-allapota-egy-becsi-klinika-intenziv-osztalyan-apoljak.htmlVV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.htmlKeresztes Ildikó megdöbbentő bejelentést tett - Az utolsó csapat is távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-xfaktor-magabiztos-versenyzok-a-tehetsegkutatoban.htmlMegszületett Lily Allen kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111126-ket-gyermeke-elvesztese-utan-lilly-allen-vegre-egeszseges-kislanynak-adott.htmlCsúnyán megverték az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-csunyan-megvertek-vv-shadit.htmlVV5: Péter egyre szerelmesebb Veronikábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-peter-egyre-szerelmesebb-veronikaba.htmlSzinte csak a súlya változott: így nézett ki fiatalon Demi Moore - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111124-szinte-csak-a-sulya-valtozott-igy-nezett-ki-fiatalon-demi.htmlSzexről álmodott a börtönben a VV alfahíme (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20111125-valovilag-5-szexrol-almodott-a-bortonben-vv-gergo.htmlDurván összeveszett egymással VV Éva és VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20111125-valovilag-4-botrany-durvan-osszeveszett-vv-eva-es-vv-gigi.html23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.htmlDöbbenetes családi titkok! Apja lelkileg terrorizálta VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-vv5-apja-lelkileg-terrorizalta-attilat-ezert-nem-volt-baratnoje-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.