VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtt

vita VV Péter tanítás VV Annamária megalázás Való Világ 5 kiválasztás VV Vera taktika VV Veronika szakítás VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera addig-addig fúrta Péter és Veronika kapcsolatát, hogy Alekosz exe fogta magát, és lelépett az érte látványosan epekedő Pufitól.




Attila ismét rendetlenkedett, ezért büntetésből kihívták felelni a táblához, ahol megint begyűjtött egy karót. Testnevelésórán Péter és Attila az udvar szélén ácsorogva követte figyelemmel az óra történéseit, miközben lakótársaikat kritizálták.

Veronika a történelemórán bemutatta a házi feladatát. Alekosz exe félreértelmezte a leckét, ami remek alkalmat adott Verának, hogy ismét beszólogasson a kacsalánynak. Úgy tűnik, Alekosz exénél most telt be a pohár: megkérte Pétert, hogy őt küldjék ki párbajozni, mert már képtelen tovább együtt élni az álszent érzékeny lelkűvel.



Villaismeretekből is vizsgáztak a diákok, majd a dolgozatírás után, egymás előtt, hangosan értékelték a beadványokat. Vera sokadszorra is kapott az alkalmon és tovább folytatta a rágalmazó hadjáratát Veronika ellen, akit a villalakók előtt sok más sértés mellett egy olcsó ribancnak nevezett. Veronika a rágalmazásokra úgy reagált, hogy őt itt bent a villában egy pasi sem érdekli, mert nem jön be neki senki - azzal azonban nem számolt, hogy ezzel a kijelentésével magából is hülyét csinál, Pétert pedig kellemetlen helyzetbe hozta a többiek előtt.

Vera Seherezádénak is nekiment trehánysága miatt, amin az érintett és a többi lakótárs is teljesen kiakadt. Alekosz exének pedig bogarat ültetett a fülébe, ezért a lány ismét eltervezte, hogy le fog szokni a bújásokról és az ölelésekről. Terveit Petivel is közölte, aki felajánlotta, hogy csak lámpaoltás után cirógassák egymást, de a kacsalány ezt az ötletet azonnal elvetette. Veronika cikinek látta a plátói viszonyt, így elhatározta, hogy inkább Attila karjaiba menekül, mert az csak barátilag közelít hozzá.

A közelgő kiválasztás volt a központi beszédtéma a villa két klikkjében. Annamari egyik csoporthoz sem tartozik, de végighallgatta Kingáék latolgatásait, amin a cselszövő annyira felhúzta magát, hogy a villa legnagyobb spiclijének kiáltotta ki a fura lányt. Annuska igyekezett kemény nőnek látszani, azzal fenyegette a többieket, hogyha a beleegyezése nélkül dobják rá a legtöbb jelet, akkor ő Petit vagy Attilát viszi ki magával párbajozni. Pufinak ez természetesen nem tetszett, ezért elhatározta, hogy csapdát állít a fura lánynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.