Rocktenors: "Szélsőségesek vagyunk és kövérek"

X-Faktor tehetségkutató műsor csapat Tarány Tamás Rocktenors Geszti Péter kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta az országnak a Rocktenors, hogy lehet vidáman is búcsúzni az X-Faktorból. Pedig nem volt könnyű a srácok helyzete, mert jó barátjukkal, Tarány Tamással kellett megküzdeniük a párbaj során.

A hét adás során immár negyedik alkalommal kellett párbajozniuk a Rocktenors tagjainak. A három énekes ezúttal azonban elvérzett, hiszen minden eddiginél erősebb ellenféllel kellett szembenézniük. A srácok mégsem csüggednek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Hiába estünk ki, elégedettek vagyunk. Mi nem nyerni jöttünk, hanem megmutatkozni a világnak! Talán amiatt estünk ki, mert szélsőségesek vagyunk, kövérek vagyunk, vékonyak vagyunk, szőrösek vagyunk, kopaszak vagyunk. Nehezen fértünk bele a műsor csillogó-villogó világába" - magyarázták nevetve a sztárpalánták, akik arra a legbüszkébbek, hogy az X-Faktorba jelentkező több ezer ember közül végül hatodikként végeztek, előrébb, mint egy évvel ezelőtt bármelyik csapat.




A Rocktenorsos fiúknak ezzel egy álmuk véget ért, de mivel alapvetően optimisták, így tervekkel telve néznek a jövőbe. "Most hazamegyünk a szüleinkhez, egy-két estét otthon töltünk, és lelket öntünk egy kicsit a családunkba, az öcsénkbe, aki sokkal jobban el van keseredve, mint mi. Megviseli a kiesésünk. De tudjuk, hogy most kezdődik el a mi életünk. Egy kapu bezárult, de kinyílt egy másik, és elkezdjük megteremteni azt, amit elterveztünk. Megpróbálunk saját dalokat csinálni, már van több út, hála Péternek" - utalt mentorukra, Geszti Péterre a csapat szószólója, Mező Zoli.

Geszti abban látja az előrelépés lehetőségét, hogy védencei a műsor után már azon a pályán mozoghatnak, ami a legjobban áll neki. Ebben pedig szívesen nyújt segítő kezet. "Segítek nekik, persze. Nagyon érdekes lehetőségük van, mert itt a műsorban pont nem azt csinálhatták, amiben ők igazán jók. A nagy balladáktól hatódtak meg az emberek, és csak azokat mertük énekelni, miközben egy egyszerű hétvégi fellépésen rock'n'roll kell, vidámság, az emberek mulatni akarnak. A srácokkal egy nagyon jó programot lehet csinálni, mert tudnak valamit, amit nem nagyon tud senki" - árulta el Geszti.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Bár a fiúk vidáman tekintenek a jövőbe, párbajellenfelüket megviselte, hogy pont ellenük kellett harcolnia. "Nem számítottam rá, hogy párbajoznom kell, bár volt egy megérzésem. Álmodtam egy olyat az éjjel, hogy kiestem. Sosem történt velem még ilyen. Még az álom és valóság között voltam félúton, felkeltem, és nem tudtam, hogy álmodtam, vagy tényleg kiestem. Rossz érzés volt" - emlékezett Tarány Tamás, aki rendkívül bosszús volt, hogy a Rocktenors ellen kellett feszülnie. "Lehet, hogy az emberek most rock'n'rollt vártak tőlem. A párbaj alatt az arcomra volt írva minden, úgy voltam vele, hogy legyen úgy, ahogy lesz. Dühös voltam nagyon, hogy miért pont a Rocktenorsszal kellett párbajoznom. Bárki mással szívesebben álltam volna ott. Egy közös produkciót mindenképpen kell csinálnunk a jövőben!" - tett ígéretet cimboráinak a mackós biztonsági őr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.