VV5: Vera Annamarit viszi ki párbajozni

VV5 televízió valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó fel akarta adni a játékot, miután kiakadt azon, hogy Attila nem hajlandó paradicsomos káposztát enni ugyanabból a tálból Csabival. Vera úgy döntött, hogy Annamarit viszi ki párbajozni.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)






Attilának és Csabának egy tálból kell ennie egész héten. Az összeférhetetlen már az első közös táplálkozást meghiúsította, mert korábban már megevett két tányér pörköltszaftot, és különben sem akar a közelében lenni egy olyan embernek, akit utál. Fecó kiállt a néma fiú mellett, de abból is csak egy óriási vita alakult ki. A dumagép annyira kikészült, hogy sírva fakadt a nyugiszobában, és eltervezte, hogy hazamegy. Csaba utána ment, majd beszélt a fejével, így Fecó maradt a villában, de a bokszedzésekről lemondott örökre.


Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?




Eszter békítő tárgyalásokat vezetett le a nyugiszobában berendezett alkalmi irodájában. A kacsalány és a pornós próbálta meg elsőként elásni a csatabárdot, de mégsem jött össze. Vera szerint felháborító, hogy Veronika teljesen amatőr módon hiteltelenül nyög, és különben is rámászik minden fiúra. Alekosz exe is mondta a magáét, így az ügyvédlány berekesztette a tárgyalást. Attila és Fecó is bejelentkezett az ügyvédlányhoz. A dumagép annyira felhúzta magát, hogy megfogadta, nem adja fel a bokszolást, és holnaptól ismét folytatja a felkészülést.


Az esti kiválasztáson Vera azt állította, meg sem fordult a fejében, hogy Veronikát hívja ki magával vasárnap párbajozni, mert nem tartja magát egy lapon említhetőnek Alekosz exével.
Peti volt az első számú ember a listáján, de Attila neve is az esélyesek közt volt. A pornós lány azonban Annamari kezére tette a zöld kendőt, mert szerinte nem értékeli megfelelően azt, hogy villalakó lehet. A fura lány higgadtan fogadta a döntést, csak Seherezádé szemeibe szöktek könnycseppek.

Tipp! Teljesen eltorzultak a ValóVilág játékosai! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.