műsorvezető Garami Gábor menyasszony szerelem Jáksó László Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos legénybúcsúval lepték meg a Class FM műsorvezetőjét.




Red Lemon Media
Red Lemon Media


"Nagyon jól éreztem magam, mikor Garami beállított a lányokkal. Felidéződtek a régi idők, amikor még a húsz lányból tíznél biztosan bepróbálkoztam volna. De most ez eszembe sem jutott, nemcsak azért, mert Évi is köztük volt, hanem mert nincs másra szükségem. Nekem csak Évi van, aki egyszerűen kiragyogott a lányok közül, egyértelmű, hogy ő a legszebb. Ráadásul nagyon jó fej dolog volt, ahogyan ezt Gáborral közösen kitervelték. Garami teljesen őrült és elég jellemző, hogy ő állított be a csajokkal. Persze értem én a célzást, de azt gondolom, hogy ez inkább neki volt ajándék" - mondta nevetve Jáksó.

Tipp! Milliomos lett egy perc alatt! Kattints a galériáért!




VV5: Vera Annamarit viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-vv5-feco-haza-akart-menni.htmlÖsszeEsküvők: Alekosz Mását ostromoljahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-osszeeskuvok-tuzszunet-renike-vs-masa.htmlBajor Imre színt vallott a Heti Hetes felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-heti-hetes-utolso-felvetele-hajos-andras-jakso-laszlo-bajor-imre.htmlBörtönbe megy Michael Jackson orvosahttp://www.life.hu/legykepben/20111130-negy-ev-bortont-kapott-dr-conrad-murray-michael-jackson-orvosa.htmlRod Stewart a családdal mozizotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111129-rod-stewart-a-gyermekevel-es-penny-lancasterrel-mozizott.htmlVV5: A fiúk bealudtak Seri és Veronika erotikus fotózásán (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111129-vv5-a-fiuk-bealudtak-seri-es-veronika-erotikus-fotozasan-18.htmlVV Zsófi: "Két éve nem vagyok nő"http://www.life.hu/legykepben/20111128-nogyogyaszati-problema-miattfujodott-fel-vv-zsofi-arca.htmlElárverezik a halott énekesnő ruhájáthttp://www.life.hu/legykepben/20111129-diana-hercegno-es-audrey-hepburn-mellett-amy-winehouse-ruhajat-is.htmlVV Kinga Attila miatt lett elviselhetetlenhttp://www.life.hu/legykepben/20111129-valovilag5-kinga-anyukaja-szerint-lanyat-bantjak-szenved-attilara-haragszanak-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.