VV5: Színjáték a villában! Utálja egymást a két párbajozó

Való Világ 5 kiválasztás boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annamari hiába puncsolt Verának az elmúlt napok alatt, a lány mégis őt hívta ki párbajozni. A fura lány úgy érezte, átverte a pornós, ezért megharagudott rá.


A bokszedzéseken mindenki vért izzadva szenvedett, de a játékosokat ez nem nagyon érdekelte, csak az ismeretlen fődíj lebegett a szemük előtt. A napi értékelés során Csaba erőnléte bizonyult a legjobbnak, Eszteré és Péteré pedig a leggyengébbnek. Bunyós Pityu elégedett volt a tanítványaival, bár szerinte sokkal többre lennének képesek, ha még többet adnának bele.

Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?






A kiválasztás után Annamari elárulta, hogy hatalmasat csalódott Verában, mert úgy érezte, hátba támadta a pornós lány, mert csak ő állt ki mellette az elmúlt napokban. A többiek örömmel fogadták a döntését, kivéve Kinga, aki elszomorodott Vera döntésén, mert szerinte Attila és Péter befolyásolása miatt hívta csak ki FurAnnamarit. Az érzékeny lelkű tagadta a vádakat, azt állította, saját becsülete miatt döntött úgy, ahogy döntött. A két taktikus már azt tervezgette, hogyan viselkednek majd Annamarival, ha ő tér vissza a párbajról.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



VV5: Vera Annamarit viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-vv5-feco-haza-akart-menni.htmlVV5: A fiúk bealudtak Seri és Veronika erotikus fotózásán (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111129-vv5-a-fiuk-bealudtak-seri-es-veronika-erotikus-fotozasan-18.htmlVV5: Annamari elhagyta a villáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111128-vv5-annamari-elhagyta-a-villat.htmlA VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.htmlVV5: Vera lett a kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-vera-kapta-a-legtobb-jelet-o-mar-biztosan-parbajozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.