VV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Pétert

békülés VV Péter bokszmeccs Való Világ 5 VV Vera taktika VV Kinga hazugság VV Veronika VV Annamari VV Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érzékeny lelkű lány megbeszélte a VV5 kezdete óta tartó nézeteltérését Veronikával, így most tudta meg azt is, hogy az ő imádott Petije mindkettőjüket átverte. Minden eddiginél jobban belelkesült a villanépség, amikor megtudták, hogy öten is védettséget nyerhetnek a hétvégi bokszmeccseken.






Attilának amilyen nagy a szája, olyan kicsi az ereje: az összeférhetetlen fiú a kétperces edzésetapokat nem bírta végigcsinálni, inkább kidőlt a padlóra. Vera jóval kitartóbban és lelkesebben edzett, kesztyűzés közben nyújtott teljesítménye még Attilát is meglepte, véleménye szerint a vasárnap párbajozó lány leendő ellenfelének nagyon fel kell majd kötnie a boksznadrágját.

Eszter szerint Seherezádé nem tudja levetni magáról a táncos múltat, még kesztyűvel a kezén is úgy pattog, mintha táncolna. Fecó saját bevallása szerint csak az ereje harmadát használta az edzések során, mert nem akarta, hogy előre lesérüljenek leendő ellenfelei. A játékosok nagyon felszívták magukat, amikor megtudták, hogy a lila kendőért megy majd a küzdelem: öt győztes nyerhet majd védettséget.







Annamari egy jeges partit rendezett Verának, mert az érzékeny lelkű lány korábban egy jéghegyhez hasonlította a fura lányt. A zsákbafutással tarkított hepaj döcögősen indult, mindenesetre Vera jól érezte magát. Az est végén még beszélgetett egymással a két ellenfél, de Annamari kötekedése miatt Vera inkább továbbállt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.