VV5: Attilát száműzték a villából

VV5 Való Világ valóságshow kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila nehéz napot tudhat a háta mögött: Vera többször is a szájára vette az édesanyját, majd a  folyamatos szabályszegései miatt kizárással fenyegették meg a szerkesztők, büntetésből pedig száműzték a szaunába és a mikroportját is elvették.






Attila most sem akart együtt enni Csabával, mert éppen nem volt éhes, és a krumplifőzeléket is undorítónak találta. Az összeférhetetlen persze hazudott, sunyiban kajálgatott a konyhában. Ezt a tettét még Peti sem nézte jó szemmel, szánalmasnak találta haverja zugevését. A szerkesztők is megunták Attila hülyeségeit, kizárással fenyegették meg, utolsó figyelmeztetésként pedig büntetésből a szaunába száműzték, megtiltották neki, hogy bárkivel beszéljen, és elvették tőle a mikroportját. A kirekesztett villalakó túl szigorúnak tartotta a büntetést, szerinte úgy zárták ki a játékból, hogy közben továbbra is benne maradt.







Annamarit állatos bulival lepték meg társai, mert annyira szerette Zizit, a disznót. A fura lánynak egyáltalán nem tetszett az ötlet, mert ő az igazi állatokat szereti, nem az állatoknak öltözött embereket. Csalódottságában ki is vonta magát a hepajkodásból. Veronika és Péter beszélgetni próbált egymással, de Pufi elküldte a francba plátói szerelmét. A buli végén újra leültek egymással és kibékültek.

Tipp! Újrajátszott tragédia! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.