Kamarás Iván játszik Brad Pitt zombifilmjében

Brad Pitt film Kamarás Iván DTK Show D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű hazai színész a DTK Show-ban beszélt először az új szerepről.

Magánéleti és szakmai okok miatt költözött Los Angelesbe Kamarás Iván, és ha itthon van, igyekszik minden szabadidejét a fiaival tölteni. A sármos színész elsőként D. Tóth Krisztának nyilatkozott arról, hogy szerepet kapott Brad Pitt Magyarországon is forgatott új filmjében.

Forrás: MTVA, Zih Zsolt
Forrás: MTVA, Zih Zsolt

"Eljutottam egy olyan pontra, amikor már nem lehetett tovább kizsákányolni magam művészileg" - mesélte Kamarás Iván a DTK Show-ban, hogy miért is döntött tavaly a kiköltözés mellett. "Olyan élethelyzetbe kerültem magánemberként és szakmailag is, amikor már át kellett gondolnom, hogyan lépjek tovább" - válaszolta D. Tóth Kriszta kérdésére. A színész két dolog miatt ingázik Magyarország és az Egyesült Államok között: a filmes munkák mellett hazavonzza két kisfia is. "Kintről csak interneten tudom velük tartani a kapcsolatot. Amikor itthon vagyok, annyi időt töltök velük, amennyit csak lehet" - mesélte a magánéletét közismerten féltve óvó Kamarás.

Forrás: MTVA, Zih Zsolt
Forrás: MTVA, Zih Zsolt

A töretlenül népszerű magyar színész végül közel negyvenévesen döntött úgy, hogy újra a filmezés irányába fordul, és ennek érdekében Los Angelesbe költözik. Amíg a munkavállalási papírjait nem intézi el, addig várnia kell a nagyobb filmekre, de addig is több kisebb jelenetet is elvállal, és törekszik arra, hogy minél többet tanuljon a szakmáról. D. Tóth Krisztának azonban elárulta azt is, hogy szerepet kapott Brad Pitt Magyarországon forgatott World War Z című filmjében. Saját bevallása szerint jó jelenete lesz, amivel nagyon elégedett, a részleteket pedig először a kedd esti DTK Show-ban tudhatják meg a nézők.

VV5: Vera kiütötte Annamarithttp://www.life.hu/legykepben/20111204-vv5-vera-mehetett-vissza-annamari-bucsuzott.htmlVV5: Attilát száműzték a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111204-vv5-attilat-szamuztek-a-villabol.htmlBeckham a Fülöp-szigeteken focizotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111202-david-beckham-a-fulopszigeteken-focizott.htmlNem hiába szerelmes Kováts Verába mindenki - most megmutatta a vadmacska énjéthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-nem-hiaba-szerelmes-kovats-veraba-mindenki-most-megmutatta-a.htmlÖsszeEsküvők: Ötödször is Mása maradt játékbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111203-osszeeskuvok-otodszor-is-masa-maradt-jatekban-renike-ment-szilo-utan.htmlVV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-vv5-a-gyulolkodo-vera-kibekult-veronikaval-miutan-lebukott-a-hazudozo.htmlVégre beismerte: énekesnővel jár az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20111202-sara-gilbert-vegre-beismerte-az-ismert-noi-zenesszel-linda-perryvel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.