Robert Downey Jr. terhesség filmsztár botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Downey Jr. megjárta már a börtönt, és volt, amikor azt hittük, nem éli túl az alkohol- és drogproblémákat. Ő azonban talpra állt, karrierje is felfelé ível, ráadásul hamarosan megszületik a kisfia is!
"Még nem szabadna beszélnem róla. Egyszerűen alig találok szavakat. Fiunk lesz!"



AFP
AFP


A Vasember című mozi negyvenhat éves főhőse és neje február végére várja a kis jövevényt. Robertnek az előző házasságából már van egy fia, a tizennyolc éves Indio. "Nem azért, de a terhesség engem jobban megvisel, mint a feleségemet. A hormonok, a hangulatingadozás, a rosszullétek... Kész vagyok tőlük" - mesélte a színész.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő férfi Lenónak elmondta, nagyon gondoskodó apa szeretne lenni. A színész férjnek is igazán példaértékű - a múlt hónapban elvitte feleségét egy kis hawaii utazásra, hogy az asszony pihenhessen egy keveset a baba érkezése előtt. A sztár azt is tervezi, hogy minden szülői teendőből kiveszi majd a részét - ettől pedig a koszos pelenkák sem tántoríthatják el!

Tipp! Döbbenetes képeken a kedvenceink! Kattints a galériáért!


VV5: Gergő és Veronika lelépett a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111206-vv5-gergo-es-veronika-lelepett-a-villabol.htmlX-Faktor: Drogoktól féltik Verát a szüleihttp://www.life.hu/legykepben/20111206-xfaktor-drogoktol-feltik-kovats-verat-a-szulei.htmlSarka Kata nem néz fel Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/legykepben/20111206-kasza-tibinek-az-egyejszakas-kalandok-jutnak-der-heninek-nem-jott.htmlŐk lesznek az új álompár?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111206-ok-lesznek-az-uj-alompar.htmlAnnamari tudja, hogy ki nyeri a ValóVilág 5-öthttp://www.life.hu/legykepben/20111206-valovilag5-life-video-annamarinak-nincs-hol-laknia-nem-akar-a.htmlMegérkezett a Mikulás!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111205-megerkezett-a-telapo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.