VV5: Eszter megengedte párjának, hogy más nő is kielégítse

swingerparti párkapcsolat Való Világ 5 VV Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Eszter hatalmas titkot árult el villatársainak: a jogászlány szvingerklubba járt volt kedvesével, hogy feldobják kapcsolatukat.

Kattints a képre Eszter párbajáért!

Eszter nem titkolta, hogy korábbi kapcsolata éppen a villába költözés előtt ért véget. Mindent megtettek, hogy felmelegítsék kihűlt szerelmüket, még szvingerklubba is eljártak, ám ez sem tűnt elégnek ahhoz, hogy ne fusson végleg zátonyra a kapcsolat.

"Én már jártam szvingerklubban Budaörsön. Való igaz, hogy az a hely hasonló a villához, annyi különbséggel, hogy ott mindenki akarja a dolgot. Egyszer a barátaimat is beszerveztem, lejöttek, nagyon jót buliztak, de csak nézelődtek, nem csináltak semmit" - mesélte Eszter Attilának, mire a fiú csillogó szemekkel érdeklődött: "Te tényleg megajándékoztad a pasidat, hogy valaki más is kielégítse orálisan?" - amire a jogászlány igennel válaszolt.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.