Havas Henrik unokáinak anya nélkül kell felnőniük

halál unoka Havas Henrik gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Havas Henrik és családja. A műsorvezető ugyanis elveszítette menyét, unokái édesanyját.

Havas Henrik a Frizbi felvételén beszélt először meglepő őszinteséggel családi életéről. Azt már eddig is tudtuk, hogy nagyon jól érzi magát a nagypapa szerepben, és jól megérti magát az apróságokkal, de azt is bevallotta, hogy fiával nem sikerült anno hasonlóan jó kapcsolatot kialakítania.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nem jó a viszony a gyerekeimmel, a lányommal talán közelebb állunk egymáshoz, a fiammal viszont abszolút nem. Nem szeretnék mélyen belemenni abba, hogy ennek mi az oka, de tény, hogy amikor ott kellett volna lennem mellettük, nem voltam ott, hanem dolgoztam" - mesélte Havas, aki azonban mindent megtesz családjáért. Az utóbbi idők kemény próba elé is állították, ugyanis nyáron meghalt a fia felesége, hátrahagyva két kicsi gyereket.

"Valójában nem voltak már házasok, de persze ez nem is lényeges, az édesanya elvesztése nagyon megviselt mindenkit. Bíztunk abban, hogy titokban tudjuk tartani, de sajnos október környékén mégis megírta valaki" - mondta a műsorvezető, de menye halálának körülményeiről nem árult el többet.

Sarka Kata összeveszett egy újságíróval, aki megírta róla az igazathttp://www.life.hu/legykepben/20111208-botrany-sarka-kata-durvan-osszeveszett-a-bors-egyik-ujsagirojaval-aki.htmlVV5: Péter durván kidobta az ágyából Veráthttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv5-peter-durvan-elkuldte-verat.htmlSzupersztárnak ad szépségtippet a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20111208-a-class-fm-musorvezetoje-kiss-orsi-aureanak-arulta-el-szepsegpraktikait.htmlVV Péter gyászolt, amikor beköltözött a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv-peter-a-villaba-koltozese-elott-vesztette-el-nagymamajat.htmlVV5: Eszter megengedte párjának, hogy más nő is kielégítsehttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv-eszter-megengedte-hogy-parjat-egy-masik-no-oralisan-kielegitse.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.