VV5: Veronika az ágy alá bújt hallgatózni

VV5 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga összeveszett Fecóval, Péter azt állította, hogy egy hónapon belül szerelmes lesz Veronikába. Alekosz exe titokban befeküdt a nyugiszoba ágya alá, hogy onnan hallgassa ki Veráékat.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)

A nászéjszaka utáni reggelen Fecó még mindig alig tudta felfogni, hogy előző nap megnősült, most pedig a Balaton partján gyönyörködhet a szerelmében. Angéla bevallotta újdonsült urának, hogy nem volt könnyű dolog megbocsátani neki, de végül a szívére hallgatott. A dumagép ezen a reggelen is hozta a formáját, sírva sétálgatott a magyar tenger partján, miközben új célként azt tűzte ki maga elé, hogy meg kell nyernie a VV5-t.

Eszter szerelmet vallott

Attila elmondta Kingának, hogy Eszter a szertelen lagzi közepén szerelmet vallott neki, sőt szerinte az ügyvédlány féltékeny a cselszövőre. Az összeférhetetlen még azt is elmesélte neki, hogy csókot váltottak Esztivel nagy részegségükben, de így utólag visszagondolva ezt elég undorítónak találta. Fecó visszatért a rapidnászútról, aminek a fontosabb eseményeit örömmel részletezte a többieknek. Míg a többség irigykedve hallgatta a romantikus éjszaka történéseit, addig Attila és Kinga magában puffogott. A cselszövőnek kifejezetten rosszulesett, hogy őt nem említette meg Vera, amikor az esküvő előkészületeiről mesélt Fecónak, csak Csabit ajnározta. Kinga szomorkodását Attila ügyesen kihasználta: nyomban Csabáék ellen hergelte a cselszövőt.

Péter Veronika vállán sírt

Veronika Attilával lelkizett, és elmesélte neki, hogy az éjjel Péter sírt a vállán. A kacsalány lélekben már arra készül, hogy elbukja a hétfői párbajt, ezért megkérte az összeférhetetlent, hogy vigyázzanak egymásra Pufival. A nappaliban közben a többiek vidáman gyakorolgatták a táncmozdulatokat a közelgő arénázásra. A játékosoknak meg kellett nevezniük, hogy kit várnak vissza a párbajról. Kiderült: Csabát Fecó és Kinga, Veronikát pedig Péter, Eszter és Attila támogatja. Vera, bár Csabikát várta vissza, inkább semleges maradt, akárcsak Gergő és Seherezádé. Csaba és Kinga félrevonult, hogy megbeszéljék Kinga nagy szívfájdalmát, amiért Csaba nem említette meg őt Fecónak az esküvői előkészületek kapcsán. A helyes pasi bevallotta, hogy eszébe sem jutott Kinga, mert maga a ceremónia is teljesen hidegen hagyta.

Talkshow Attilával és Kingával

Attila megint lenyomott egy saját nevével fémjelzett talkshow-t, ahol a hétfői párbaj volt a fő téma. Vera és Fecó továbbra is a támogatásáról biztosította Csabit. Kingának nem esett jól a dumagép nyilatkozata, ezért jól hajba kapott vele, amit Ferenc testvér nem tudott hova tenni. Péter bevallotta, hogy ha Veronika bent maradna még egy kis ideig, akkor januárban biztosan belé szeretne. Peti újra elmondta, hogy Csaba részéről gyáva húzás volt kihívni a kacsalányt, ezen pedig a dumagép rágott be. Kinga megint kiakadt, amikor meghallotta, hogy Attila kiáll Veronika mellett, miközben pár nappal ezelőtt még azt szajkózta, hogy nem is nagyon csípi Alekosz exét.

Kinga is beült a műsorvezetői székbe, ahonnan Gergőt faggatta elsőként. A sittes fiú őszintén bevallotta, hogy annak örülne, ha Veronika esne ki, mert akkor Attilék ereje csökkene, és ezzel egy ugrással közelebb kerülne a célhoz. Csaba is szót kapott a műsorban, ahol aztán végre bevallotta, hogy taktikából választotta Veronikát.

Kampány a párbajozókért

Elindult a kampány a a párbajozókért. Veronika befeküdt az ágy alá a nyugiszobában, hogy onnan hallgassa ki Fecó és Vera diskurálásait, mert roppant kíváncsi volt, hogy a dumagép hogyan vélekedik a többiekről. Eszter ügyesen becsalogatta Csabikát és Fecót a nyugiszobába, majd otthagyta őket, hogy csicseregjenek. Később Vera is csatlakozott hozzájuk, és szépen sorban kibeszélték a többieket, akik közben odakint tervezgették, hogy majd hogyan húzzák csőbe Fecóékat.

A kacsalány jól érezte magát a titkos ügynök szerepben, de hamar lebukott, mert a pornós lány megtalálta őt, miközben a plédet igazgatta. Veronika azzal magyarázta ki magát, hogy elaludt az ágy alatt fülbevalókeresés közben. A lebukás után gyorsan lelépett a helyszínről, majd azonnal elmesélte a hallottakat az érintetteknek. Csaba és Fecó átköltözött a szaunába, ahol arról beszélgetett, hogy Kinga mennyire megbízhatatlan alak.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


VV5: Fecó megnősült, Peti rámászott Veronikárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-feco-megnosult-peti-ramaszott-veronikara.htmlVV5: Vera és Attila csúnyán egymásnak estek a nyugiszobábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-verat-teljesen-kikozositettek-a-villaban-de-mar-ot-is.htmlVV5: Csaba Veronikát viszi párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111214-vv5-csaba-veronikat-viszi-parbajozni.htmlVV5: Szerelem a villán kívül - Shadi és Dya összejöttekhttp://www.life.hu/szeress/20111214-valovilag5-szerelem-a-villan-kivul-osszejott-vv-shadi-es-dya.htmlVV5: A villalakók nem örülnek Fecó esküvőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111213-vv5-a-villalakok-nem-orulnek-feco-eskuvojenek.htmlVV5: Kinga összeomlotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111212-vv5-kinga-osszeomlott.htmlVV5: Gergő és Csaba véresre verte egymás fejét, majd párbajozni küldték a helyes fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-vera-mar-biztosan-vedett-a-valovilag-bokszgalajan-megnyert-meccse.htmlVV5: Péter mégis ágyba bújt Verával!http://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-peter-megis-agyba-bujt-veraval-a-dmatracon-feco-pedig.htmlVV5: Verát mindenki utálja, Péter feleségül venné Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/20111209-vv5-vera-lett-a-kozellenseg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.