Harry Potter, a nő és a balek - Az olvasók kedvencei a Bookline kívánságlistáján

vásárlás PR cikk könyv Bookline
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem maradhat semmi sem titokban, már ami barátaink bookline-os kedvenceit illeti, hiszen a webáruház oldalán egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre, melyen összegyűjthetjük, megoszthatjuk és akár nyilvánossá is tehetjük kiszemelt kedvenceinket bármelyik barátunk számára. A lista böngészésével ajándék ötleteket szerezhetünk és adhatunk ismerőseinknek, hogy biztosan kellemes meglepetést okozhassunk majd egymásnak az ajándékozáskor. Novemberben J. K. Rowling Harry Potter és a Halál Ereklyéi c. regényének örültek volna a legtöbben.

Novembertől nem maradhatnak titokban bookline-os barátaink kedvencei, hiszen mostantól egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre a legnépszerűbb magyar webáruház oldalán, ahol összegyűjthetjük, és ha akarjuk, nyilvánossá tehetjük kiszemelt termékeinket - legyen szó egy antikvár ritkaságról, egy várva-várt zenei albumról vagy akár egy kedvezményes házimozi rendszerről. Saját kedvenceink megjelenítésével nyomon tudjuk követni, hogy mire is szeretnénk költeni majd a következő hónapban, de ha nyilvánossá tesszük listánkat, barátainknak ezzel akár ötleteket is adhatunk következő ajándékunk kiválasztásához.

Persze mindez fordítva is működik: mi is rákereshetünk barátaink kiszemeltjeire, melyeket akár rögtön meg is rendelhetünk - természetesen az ő legnagyobb örömükre. Mi van azonban akkor, ha a honlapon nem találunk semmiféle információt ismerősünkről vagy egyszerűen üresnek látjuk a kívánságlistát? A Bookline ekkor is tud segíteni, hiszen kérésünkre felveszi a kapcsolatot a leendő ajándékozottal és elárulja neki, hogy valaki meg szeretné lepni egy ajándékkal. Ha ő nyitott a meglepetésre, akkor ezután regisztrálhat is az oldalon és/vagy nyilvánossá teheti kedvencei listáját a Bookline oldalán.

S hogy mit tettünk bookline-os kívánságlistánk első helyére novemberben? A legtöbben - talán nem meglepő módon - a Harry Potter sorozat befejező kötetét, a Halál ereklyéit szeretnék előkapni a karácsonyi csomagolópapírból, míg a 2. és a 3. helyen két, már több éve debütált, de annál népszerűbb írás vetélkedik: Csernus Imre örökzöldje, A nő, illetve egy másik nyers és szókimondó szerző regénye, Hugh "Doctorhouse" Laurie A balek című munkája. A legtöbb könyvvel a vámpír-sagák nagymestere, Stephenie Meyer áll, ő ugyanis a 20-as lista egy ötödét, azaz pontosan 4 regényt adna a magyar olvasók kezébe.

Helyezés

Szerző

Cím

Kívánságlistán szerepel

1.

Rowling, J. K.

Harry Potter és a Halál Ereklyéi

1498

2.

Csernus Imre dr.

A nő

716

3.

Laurie, Hugh

A balek

659

4.

Byrne, Rhonda

The Secret - A titok

627

5.

Meyer, Stephenie

New Moon - Újhold

609

6.

Monaldi, Rita - Sorti, Francesco

Imprimatur

581

7.

Meyer, Stephenie

Eclipse - Napfogyatkozás

572

8.

Follett, Ken

Az idők végezetéig

562

9.

Faber, Adele - Mazlish, Elaine

Beszélj úgy, hogy érdekelje...

555

10.

Riggs, Ransom

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

531

11.

Brown, Dan

Az elveszett jelkép

528

12.

Monaldi, Rita - Sorti, Francesco

Secretum

469

13.

Meyer, Stephenie

Twilight - Alkonyat

456

14.

Coelho, Paulo

A portobellói boszorkány

444

15.

Larsson, Stieg

A tetovált lány

436

16.

Müller Péter

Örömkönyv

425

17.

Edwards, Betty dr.

Jobb agyféltekés rajzolás

421

18.

Follett, Ken

A katedrális

415

19.

Meyer, Stephenie

Breaking Dawn - Hajnalhasadás

410

20.

Martin, George R.R.

Trónok harca - A Tűz és Jég dala I.

405



Fizetett tartalom.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.