Brutálisan összeverték a népszerű magyar énekesnőt!

Oláh Ibolya verekedés dr. Ruttner György Megasztár bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolyát és barátnőjét egy budapesti kávézóban brutálisan bántalmazta egy férfi. Az énekesnő feljelentette a támadót.

Az énekesnő kedvesével és két másik barátnőjükkel békésen teázott a helyiségben, amikor a szerintük szemmel láthatólag zavart férfi barátnőjével belépett az üzletbe. "Nem foglalkoztam vele, de láttam, hogy be vannak lőve, és leülnek a pulthoz inni" - vallotta az énekesnő a Blikknek. "Te vagy az az Oláh Vera?!" - kötözködött a középkorú férfi, aki ocsmány szavakkal tovább szidta Ibolyát. A négy lányból az egyik rászólt a férfira, hogy hagyja már őket békén, mire az dúvadként ököllel arcon csapta a lányt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Láttam, hogy Lana orrából dőlni kezd a vér, alig tudtam félrekapni a fejem, mert ekkor a dühöngő férfi a letört bárszék ülőkéjét hozzám vágta. Látta, hogy nem talál el, ez még jobban felhergelte, és a bárszék fémlábával ütött" - meséli Ibolya a Blikknek. Az énekesnőnek felrepedt a szája, ezért a rendőrségi feljelentés után azonnal kórházba mentek. A balhé után a férfi és a kísérője elmentek a helyszínről, de a lányok felírták a kocsi rendszámát. "Oláh Ibolya és barátnője, akinek feltehetően eltörött az orra, súlyos testi sértés kísérletéért és garázdaságért feljelentést tett bántalmazójuk ellen. Információim szerint a támadó büntetett előéletű, és feltehetőleg hamarosan rendőrkézre akad" - tájékoztatta kedden este a Blikket Ruttner György, az énekesnő és sérült barátnője ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.