VV Péter Való Világ 5 verekedés fogadás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült VV Péter titka: a valóságshow-veterán azért nem került padlóra Attila hatalmas ütéseitől a VV5 bokszgáláján, mert évekkel ezelőtt már fogadásból megverette magát egy kambodzsai mérkőzésen.

Hiába nyomta végig kitartóan a VV5 bokszgáláján mind a három menetet Péter, ennek ellenére mégis kikapott Attilától néhány héttel ezelőtt. Bár, a nagy taktikus szemmel láthatólag már a védekezéstől elfáradt, ráadásul Attila hatalmas ütéseitől is megszédült. A Life.hu azonban megtudta, hogy a testalkatával nehezen párhuzamba hozható állóképességét nem az edzéssel töltött két hét alatt szedte össze, hanem még évekkel ezelőtt.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Péter nem teljesen tapasztalatlan a küzdősportokban, pár évvel ezelőtt részt vett egy amatőr, kamboxra keresztelt küzdősportmérkőzésen Kambodzsában. Fogadásból vett részt a vérre menő meccsen, aminek csupán whisky volt a tétje. A veszélyes túrán Farkas Farek István harcművész oldalán vett részt, ő készítette őt fel a verekedésre. A nem mindennapi kalandról reality-szerű filmet is forgatott, amit majd a szabadulása után tesz közzé valamilyen fórumon" - árulta el a Life.hu-nak Fülöp Dávid, Pufi egyik barátja.

"Peti korábban sokat sportolt, de az elmúlt években háttérbe szorult ez az elfoglaltsága. Rengeteget dolgozott különböző tévécsatornáknak, a maradék kis szabadidejét pedig inkább a barátaival való italozással töltötte. Kicsit meg is látszik rajta, hogy elhanyagolta magát, felszaladt rá néhány kiló az utóbbi időben" - magyarázta Dávid.

A Life.hu megszerezte Péter következő valóságshow-jának néhány perces nyersanyagát:


Régen nézett ki ilyen jól! Végre magára talált a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20111214-nagyon-szep-volt-scarlett-johansson-kontya.htmlStílusmustra 2011: A vörös szőnyeg stílusikonjai és botrányos ízlésű sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20111229-stilusmustra-2011-a-voros-szonyeg-botranyos-izlesu-sztarjai-es-stilusikonjai.htmlRetró szexlegendák - Szexmítoszok a 60-as évekből (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-retro-szexlegendak-szexmitoszok-a-hatvanas-evekbol.htmlVV5: Csókcsata a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20111231-vv5-csokcsata-a-villaban.htmlVége a házasságának: 14 hónap után válik a híres énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20111231-vege-a-hazassaguknak-katy-perry-es-russel-brand-valnak.htmlKórházba került az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/gyogyulj/20111231-szivinfarktus-gyanujaval-kerult-korhazba-az-xfaktor-mentora-nagy-fero.htmlVV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslánythttp://www.life.hu/legykepben/20111228-valovilag-vv-gigit-es-istenes-bencet-lapatra-tettek-delutani-musorukbol.htmlNem bírta a kötöttséget? 18 nap után vált el a híres énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111228-nem-birta-a-kotottseget-18-nap-utan-valt-el-a.htmlVV Péter gyászolt, amikor beköltözött a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv-peter-a-villaba-koltozese-elott-vesztette-el-nagymamajat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.