Attila körül ismét izzott a levegő, az összeférhetetlen fiú Gergővel, Kingával és Seherezádéval is összeveszett. Peti Veronika hiánya miatt hullatta a könnyeit.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Veronikát megalázták! Kattints a galériáért!

Veronika Petivel töltötte az utolsó estéjét a gyertyákkal feldíszített nyugiszobában. A nagy romantikázás közben a kacsalány azt tudakolta Pufitól, hogy az mennyire szereti őt. A fiú a tízes skálán nyolcasra értékelte a lány iránti érzelmeit, ami nem igazán esett jól a párbajra készülö Veronikának. A szeretetéhes lánynak rosszulesett, hogy nem maximumot kapott, ennek ellenére egy ágyban töltötték az utolsó éjszakát. Az esti párbaj alkalmából Veronika és Attila pakkot kapott otthonról, amiben az édesanyjuk által elkészített ételek voltak. Mindketten nagyon örültek kedvenc ételeiknek, amit megosztottak a lakótársaikkal is.A villalakók párokat választottak maguk mellé a karácsonyi üdvözletek felvételéhez. Gergő ártatlannak induló kérdése kapcsán Attila kiakadt, és csúnyán összeszólalkoztak. Az összeférhetetlennek nem tetszett, hogy a sittes is Kingát szúrta ki magának a feladatra. Attila nekitámadt a cselszövőnek is, aki sírva vette tudomásul, hogy a kapcsolatuk megint nem az igazi. Az összeférhetetlen Petit hívta segítségül, hogy azonnal oldja meg a kialakult helyzetet. Pufi küldetése végül sikerrel járt, mert a furcsa pár elásta a csatabárdot, és közösen fogtak neki a feladat megoldásának.A párbajozók kortesbeszédeit szokás szerint a hozzájuk legközelebb álló lakótársukkal íratták meg. Veronika Petit, Csabika pedig Fecót bízta meg  a nemes feladattal, annak ellenére, hogy a dumagép előző nap még ódzkodott a feladattól, mert attól tartott, hogy leég a közönség előtt. Csaba azt írta le villatitokként, hogy Fecónak jobban oda kellene figyelnie arra, hogy mikor mit beszél, mert a Veronika elleni tüntetésen nem vette észre magát. A kacsalány bevallotta, hogy az iskolahéten beleszeretett Petibe, miután letapizta a takaró alatt.


Kinga megkérte Attilát, hogy ne dörgöljön semmit Fecó orra alá, ha Csaba tér vissza győztesen a párbajról. A helyes fiú győzelmének sokan örültek a villában, kivéve Attilát és Petit, akik gratulálás helyett inkább italozásban vezették le csalódottságukat. Eszter sírva csatlakozott hozzájuk, miközben Vera és Fecó vidáman ujjongott. A nagy taktikusok máris azon törték a fejüket, hogy kit küldjenek ki legközelebb párbajozni. Attiláék szerint Seherezádé nyalizik Verának, ezért  nem számítanak rá semmiben. A szőkeség ezen teljesen kiakadt, ezért Attiláék faképnél hagyták, és kitalálták, hogy Gergőre teszik a jeleket.Veronika titoklevele teljesen meghatotta Pétert, aki bevallotta a titokszobában, hogy számára Veronika jelentett mindent a villában. Kinga és Attila vigasztalta az udvaron sírdogáló valóságshow-veteránt.VV5: Veronika hatalmasat bukott - Csaba nyerte a párbajthttp://www.life.hu/legykepben/20111219-vv5-veronika-hatalmasat-bukott-csaba-nyerte-a-valovilag-5.html VV5: Seherezádéval balhézott Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111218-vv5-seherezadeval-balhezott-gergo.html VV5: Veronika az ágy alá bújt hallgatóznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111217-vv5-veronika-az-agy-ala-bujt-hallgatozni.html VV5: Fecó megnősült, Peti rámászott Veronikárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-feco-megnosult-peti-ramaszott-veronikara.html VV5: Vera és Attila csúnyán egymásnak estek a nyugiszobábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-verat-teljesen-kikozositettek-a-villaban-de-mar-ot-is.html