VV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijába

VV5 szex Való Világ valóságshow szerelem Aréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő hangos csókolózás közepette pettingelt Seherrel, amin több lakótársa is kiakadt: köztük a pár nappal ezelőtt Attilának szerelmet valló, most pedig irigykedő Eszter, aki bosszúból a sittest kérte magának karácsonyra. Kinga kisebb csalással megnyerte az arénázást - és a védettséget jelentő lila kendőt -, amit többen is számon kértek rajta.









Ismét eljött az arénázás ideje. Az összecsapás előtt legtöbben Vera orra elől szerették volna elnyerni a lila kendőt. Karácsony alkalmából első körben manónak öltözve kellett feldíszíteniük a fának öltözött társukat. Attila, Kinga és Peti hármasa jutott tovább. Az összeférhetetlen és Pufi megbeszélte, hogy úgy irányítják az eseményeket, hogy Kinga nyerje meg a kendőt.

Második körben a cselszövő remekül teljesítette a táncos feladatot, míg Petiék elhülyéskedték az egészet. A döntőbe Kinga és Attila került be, amiből aztán a cselszövő jött ki győztesen. Kingáé lett a védettséget jelentő kendő, amit a villalakókon kívül Balázs sem hagyott szó nélkül, szerinte nem volt túl szép dolog ennyire túltaktikázni a dolgot. Az arénából visszatérve mindenki elmondta a véleményét a cselszövőnek, a kemény vélemények hallatán az érintett szokásához híven megsértődött.

Tipp! Elképesztő átalakulás, Krisztából a karácsonyi bulik királynője lett. Kattints a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.