VV5: Kinga összeomlott, hisztizve őrjöngött

VV5 hiszti büntetés Való Világ VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter és Gergő azt fontolgatják, hogy Attilát küldik ki párbajozni. Karácsonykor ajándékot kaphat egy lakó: valakit meglátogathat egy rokona. A játékosok választják ki maguk közül, hogy ki legyen a szerencsés. Kinga már a döntés előtt hisztirohamot kapott.

A villában is lesz karácsony, ennek alkalmából pedig betlehemezni fognak a lakók. Attila osztotta ki a szerepeket, és rendezi az előadást - Vera ezen természetesen kiakadt. Csabi három mondatot kapott, Fecó lett Boldizsár. Az előadás nehézkesen alakult, Fecónak újra előjött a lámpaláza.

Tipp! Csaba megalázta Veronikát. Kattints a galériáért!



A lakók lehetőséget kaptak arra, hogy valakit meglátogasson egy családtagja. Mindannyiuknak el kellett mondani, kivel szeretnének találkozni. Peti lemondott a lehetőségről, Seri és Kinga könnyek között mondta el, kire vágynak. Még meg sem született az eredmény, Kinga máris kiborult, hogy miért csak egyikük kap ilyen lehetőséget. Sírni és hisztizni kezdett, ordibált a hálóban. Eközben Seri már felkészült arra, hogy nem ő lesz a szerencsés, aki láthatja az öccsét. Inkább lemond a lehetőségről önként, mert nem akar csalódni. Eszter is sírt, mert hiányzik neki az anyukája. Attila pedig eldöntötte, hogy kiharcolja ezt a lehetőséget Kingának.

A játékosok bókestet tartottak: kedves megszólítással kellett kezdeni minden egymáshoz intézett mondatot. Ha ezt elmulasztották, meg kellett szeretgetniük egymást: volt kézfogás, eszkimópuszi és közös nagy ölelés. Attila szerint nevetséges volt, ahogy a lakótársai reagáltak erre a játékra, ismét Gergőt vette célba, gyerekesnek tartotta a viselkedését. Viszont az alfahím Attilát is megszeretgette, és a feladat nevetésbe torkollt. Kingának ezalatt a játék alatt is csak hisztizni volt kedve és belekötött Gergőbe, majd elvonult Fecóval a hálóba. Mivel nem vett részt a játékban, hamarosan büntetést kap.


Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111222-vv5-gergo-belenyult-seher-bugyijaba.htmlVV5: Peti Veronikát sirattahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111221-vv5-peti-veronikat-siratta.htmlVV5: Veronika hatalmasat bukott - Csaba nyerte a párbajthttp://www.life.hu/legykepben/20111219-vv5-veronika-hatalmasat-bukott-csaba-nyerte-a-valovilag-5.htmlVV5: Seherezádéval balhézott Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111218-vv5-seherezadeval-balhezott-gergo.htmlVV5: Veronika az ágy alá bújt hallgatóznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111217-vv5-veronika-az-agy-ala-bujt-hallgatozni.htmlVV5: Fecó megnősült, Peti rámászott Veronikárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-feco-megnosult-peti-ramaszott-veronikara.htmlVV5: Vera és Attila csúnyán egymásnak estek a nyugiszobábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-verat-teljesen-kikozositettek-a-villaban-de-mar-ot-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.