Úgy tűnik, George Michael mégis otthon töltheti az idei karácsonyt.

Csütörtökön hazaengedték a tüdőgyulladással kórházban kezelt George Michaelt. Az énekes rögtön el is repült Bécsből, mert otthon szeretné tölteni a karácsonyt. "Már sokkal jobban érzi magát" - vallotta a kórház szóvivője az osztrák Österreich nevű lapnak.

AFPA világhírű énekes egészségügyi okokból mondta le a november 21-i bécsi koncertjét, és tüdőgyulladás gyanújával aznap be is került az Allgemeines Krankenhaus bécsi kórházba. Hetekig arról cikkeztek a lapok, hogy az énekes betegsége sokkal súlyosabb, mint azt gondoltuk volna, és olyan hírek is felröppentek, hogy George Michael HIV-fertőzött. Akkor az egész családja és párja is Bécsbe repült, hogy az énekessel lehessenek, sokan pedig már előre eltemették a világsztárt.
Most végre úgy tűnik, hogy az énekes valóban jobban érzi magát. Hetek óta tartó titkolózás után George Michael megszólalt és interjút adott egy angol magazinnak, amelyben egészségi állapotáról beszélt, és az elmúlt egy hónapot élete legrosszabb időszakának nevezte. Az énekes köszönetet mondott orvosainak is, akik segítették gyógyulását ebben a számára nehéz időszakban. Sőt, megígérte a rajongóinak, hogy az elmaradt koncertek mindegyikét bepótolja.


 

Steve Jobs-szobor Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111222-steve-jobsszobor-budapesten.html VV5: Kinga összeomlott, hisztizve őrjöngötthttp://www.life.hu/legykepben/20111222-vv5-kinga-osszeomlott-hisztizve-orjongott.html Újabb hollywoodi sztár házassága ment tönkrehttp://www.life.hu/legykepben/20111222-valik-debra-messing-es-daniel-zelman.html Megvédi édesanyja Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111220-megvedi-edesanyja-veronikat.html Kockahasat és új dalokat is villantottak az x-faktorosok koncertjükönhttp://www.life.hu/legykepben/20111222-kockahasat-es-uj-dalokat-is-villantottak-koncertjukon-az-xfaktorosok-az.html VV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111222-vv5-gergo-belenyult-seher-bugyijaba.html X-Faktor: Kocsis Tibor tele van adóssággalhttp://www.life.hu/legykepben/20111221-xfaktor-kocsis-tibor-tele-van-adossaggal-de-a-csaladjanak-is.html