George Michael sírva mondott köszönetet az életét megmentő orvosoknak - videó

betegség tüdőgyulladás Bécs George Michael kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, George Michael mégis otthon töltheti az idei karácsonyt.

Csütörtökön hazaengedték a tüdőgyulladással kórházban kezelt George Michaelt. Az énekes rögtön el is repült Bécsből, mert otthon szeretné tölteni a karácsonyt. "Már sokkal jobban érzi magát" - vallotta a kórház szóvivője az osztrák Österreich nevű lapnak.

AFP
AFP



A világhírű énekes egészségügyi okokból mondta le a november 21-i bécsi koncertjét, és tüdőgyulladás gyanújával aznap be is került az Allgemeines Krankenhaus bécsi kórházba. Hetekig arról cikkeztek a lapok, hogy az énekes betegsége sokkal súlyosabb, mint azt gondoltuk volna, és olyan hírek is felröppentek, hogy George Michael HIV-fertőzött. Akkor az egész családja és párja is Bécsbe repült, hogy az énekessel lehessenek, sokan pedig már előre eltemették a világsztárt.




Most végre úgy tűnik, hogy az énekes valóban jobban érzi magát. Hetek óta tartó titkolózás után George Michael megszólalt és interjút adott egy angol magazinnak, amelyben egészségi állapotáról beszélt, és az elmúlt egy hónapot élete legrosszabb időszakának nevezte. Az énekes köszönetet mondott orvosainak is, akik segítették gyógyulását ebben a számára nehéz időszakban. Sőt, megígérte a rajongóinak, hogy az elmaradt koncertek mindegyikét bepótolja.


Steve Jobs-szobor Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111222-steve-jobsszobor-budapesten.htmlVV5: Kinga összeomlott, hisztizve őrjöngötthttp://www.life.hu/legykepben/20111222-vv5-kinga-osszeomlott-hisztizve-orjongott.htmlÚjabb hollywoodi sztár házassága ment tönkrehttp://www.life.hu/legykepben/20111222-valik-debra-messing-es-daniel-zelman.htmlMegvédi édesanyja Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111220-megvedi-edesanyja-veronikat.htmlKockahasat és új dalokat is villantottak az x-faktorosok koncertjükönhttp://www.life.hu/legykepben/20111222-kockahasat-es-uj-dalokat-is-villantottak-koncertjukon-az-xfaktorosok-az.htmlVV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111222-vv5-gergo-belenyult-seher-bugyijaba.htmlX-Faktor: Kocsis Tibor tele van adóssággalhttp://www.life.hu/legykepben/20111221-xfaktor-kocsis-tibor-tele-van-adossaggal-de-a-csaladjanak-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.