VV5: Vera a karácsonyi vacsorán fröcsögött

VV5 karácsony Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila ajándékot kapott Kinga szüleitől, aztán összeszólalkozott Verával, akinek sikerült a karácsonyi vacsorát is elrontania egy kis hőzöngéssel. Az ünneprontás után száműzte magát a szaunába, de az összeférhetetlen utána ment, és szívhez szóló szavaival visszacsalogatta őt a többiek közé.






Ma Péter, Seher és Attila telefonálhatott a szeretteivel két-két percet. Petiben az eddigi minimális szorongás is elmúlt, miután beszélt az anyukájával, aki megnyugtatta, hogy otthon minden oké. Seherezádé is az édesanyjával beszélt, de sírásba fulladt a társalgásuk, mert a szőke lány kifakadt, amiért nem szereti a villában senki. Attilát szintén az édesanyja hívta, aki felhívta rá a figyelmet, hogy az összeférhetetlenre felszaladt pár fölös kiló az elmúlt hónap alatt. Az összeférhetetlen nagyon örült anyukája hangjának, mert mint bevallotta, ritkán találkozik a szüleivel, akkor is csak fél napokra.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.