VV5: Csókcsata a villában

VV5 csók Való Világ 5 Való Világ párbaj féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila és Seherezádé "egymásra talált" - a szerelmi négyest még több féltékenységgel fűszerezte az év utolsó napja. Közben az ellenségek között is csók csattant.

Az előző adásban a villalakók szinglipartit tartottak, ahol Gergő Kingát választotta partneréül. Ez a dolog természetesen Attilát és Seherezádét is felkavarta, úgyhogy ők ketten külön vonultak, és nem is csatlakoztak a bulizókhoz. Így a két sértett szerelmes "egymásra talált" és kibeszélték bánatukat. Attila még azzal is meggyanúsította Gergőt, hogy csak azért "nyomul" Kingára, mert fél a kieséstől. Eszter is észrevette, hogy Attila és Seri teljesen kiborult a féltékenységtől, és ezt meg is beszélte velük. Seherezádé megpróbálta rendezni a helyzetet Gergővel, amin a fiú nagyon felháborodott, és kérdőre vonta a lányt, hogy egyáltalán hogyan veszi a bátorságot a kérdéshez. Az alfahím pedig Kingával próbálta megbeszélni a hallottakat, aki szintén kikérte magának a feltételezést.

A villalakók elmondhatták a két párbajozóról, hogy milyen jellemhibájuk van, ami miatt kevésbé szimpatikusak. Vera sértődékenységét, Gergő ingerlékenységét találták a legnagyobb gondnak. Seherezádé úgy érezte, ha Verát megsértik, akkor nem megbeszéli a dolgot a másikkal, hanem inkább támadja. Eszter is hasonló véleményen volt. Fecó elmondta Gergőnek, hogy szerinte néha túl ingerlékeny, Kinga szerint néha lenéző a fiú. Vera azt mondta, hogy néha nem mond igazat az alfahím. Gergő válasza erre az volt, hogy ő nem tartozik senkinek sem őszinteséggel. Attila szerint Gergő képmutató, és csak játszik a nőkkel - Kingával is. Ebből természetesen hatalmas vita kerekedett.

A lakók csókversenyt tartottak, egy színpadra illő csókjelenetet kellett bemutatniuk. Kinga párja Attila lett, de kettejük közül csak a fiú örült a feladatnak. Seherezádé és Csaba egy bulin vesztek össze, majd békültek ki a konyhapulton a jelenetükben, Attila és Kinga egy szimpla beszélgetést folytatott arról, mennyi mindent éltek át együtt a villában, de van, ami még hiányzik. Igazi csók csak Eszter és Péter között csattant a Dirty Dancing című film egyik részletének felelevenítése közben. A legérdekesebb a két ellenfél csókja volt: Vera és Gergő a párbaj előtti búcsúra fűzte fel a kis történetüket, amit egy szenvedélyes csókkal pecsételtek meg.

Az utolsó vacsorán ezúttal Gergő és Vera vehettek részt, hiszen vasárnap kettejük közül valaki már otthon alszik. Ezúttal egy estén, de két helyszínen "ünnepeltek". Saját csapata mellett mindkét párbajozó meghívhatott a semlegesek közül is két embert, majd kezdetét vette a program. Az este végére azonban a két külön kis vacsorából egy nagy búcsúest lett.


VV Évi megmutatná a cicijeithttp://www.life.hu/legykepben/20111231-vv-evi-megmutatna-a-cicjeit-video.htmlVV5: Gergő összetört a kihívástólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111230-vv5-gergo-osszetort-a-kihivastol.htmlVV5: Kinga folytatta az ámokfutását (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111229-vv5-kinga-folytatta-az-amokfutasat.htmlVV5: Vera nem merte kihívni Attilát párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111228-vv5-vera-gergot-hivta-ki-parbajra-egymasnak-estek-a.htmlVV5: Balhék sorozata a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20111227-vv5-balhek-sorozata-a-villaban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.