VV5: Vera hidegvérrel kínoz mindenkit

VV5 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kingát le kellett fogni, mert dührohamot kapott Vera titoklevelétől. Azzal vádolta a pornós erkölcscsősz, hogy a cselszövő és a sittes megkívánta egymást az egyik randin - látszott az arcán, mennyire élvezi, hogy Kinga magán kívül őrjöng az igazságtalan vádaskodás miatt. Még Csaba is észrevette a pornós kéjes gonoszságát, pedig nem egy pszichológus. Sehernek sem volt jó napja, most tudatosult benne, hogy Gergő négy hónapig hülyítette őt, miközben kint várt rá "igazi szerelme".






A párbajhősök meghívtak egy-egy személyt, akikkel utoljára még vacsoráztak egy nagyot. Gergő Esztert, Vera pedig Attilát látta vendégül. Az eszegetés alatt a pornós bogarat ültetett az összeférhetetlen fülébe, hogy a villatitka Kingával lesz kapcsolatos és hatalmas botrányt fog vele kavarni. Ennél többet nem árult el, de pont elég volt ahhoz, hogy Attila kattogni kezdjen. A cselszövő ezalatt mintha érezte volna, hogy valami baj lesz, arról panaszkodott, hogy attól fél, Vera valami titkát kitálalja. A citromarcú lány azt állította a titoklevélben, hogy Kinga és Gergő közt történt valami, amikor hetekkel ezelőtt kettesben randiztak, de nem fejtette ki, hogy mi is volt az valójában, csak állította, hogy Kingának csillogott a szeme, és biztosan több is történt közöttük. Gergő Sehernek címezte a titkos levelet, abban pedig az állt, hogy a sittes többször másra gondolt, miközben őt ölelgette vagy csókolgatta.





A Gergő kiesésére felállított alkalmi oltárnál egy utolsót üzentek a lakók a kiesett alfahímnek. Álszent Vera például arról biztosította, hogy csöppet sem bánja, hogy kiejtette, mert olyan hibákat követett el a játék során, amik nem férnek bele a pornós értékrendjébe, Peti is örömét fejezte ki, akárcsak Attila, aki még koccintott is a sittes egészségére. Seherezádé pedig megkérte, hogy inkább ne kampányoljon érte, mert nincs szüksége egy ilyen ember támogatására, inkább sok sikert és némi érzelmi intelligenciát kívánt neki. Attila meglátogatta a nyugiszobába elvonult Kingát, aki addigra már lehiggadt, és megköszönte Attilának, hogy ilyen jó barátja tud lenni.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.