dubajozás VV Gigi Való Világ 4 Dubaj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci szerint a húga nem prostituált, mégsem tudja pontosan, mit csinál Gigi az arab országban.

"Nem prosti a húgom" - mondta Béci, Gigi bátyja. Ennek ellenére a VV egykori sztárja nem tudja, hogy pontosan hol és mit csinál az arab országban a barna táncoslány.

www.playboy.hu
www.playboy.hu



"Valójában a mai napig senki nem tudja, hogy hová ment Gigi. Ez még egy karácsony előtti sztori. Akkor említette nekem, hogy Marokkóba megy táncolni, mert akkor már tudta: vége lesz a NekedValónak. De ne értse félre senki, ez nem erotikus tánc! A divat- és a fehérnemű- bemutatót is táncnak hívjuk itt Magyarországon. Én ebben a tudatban voltam, majd a lapokból értesültem róla, hogy Dubajban van" - magyarázta Béci a Borsnak.

"Ha minden igaz, a kedvesével nyaral, de csak akkor tudok bővebb tájékoztatást adni, ha beszéltem vele. Mivel elvileg pihenni mentek, nem lehet elérni őket. A barátja is kikapcsolta a telefonját, de biztos vagyok benne, hogy együtt vannak. Teljes mellszélességgel kiállok mellette. VV Éva fújta fel ezt az egészet, s azért csámcsog most rajta mindenki. A Dubaj-ügy óta, ha bárki elutazik egy arab országba, akkor kikiáltják prostinak. Nem sz..ni ment a húgom, már elnézést a kifejezésért" - mondta Béci a napilapnak.

Muri Enikőék visszatértek a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120103-vv5-muri-enikoek-visszatertek-a-villaba.htmlVV Gergő rámenne Seherezádé anyukájára?http://www.life.hu/legykepben/20120103-valovilag5-vv-gergo-akar-rahajthatna-seherezade-mamajara-szerinte-csaba-lesz.htmlVV5: Vera hidegvérrel kínoz mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120102-vera-hidegverrel-kinoz-mindenkit-kinga-orjongott-serry-magaba-roskadt.htmlA férje teszi tönkre a népszerű énekesnőt?http://www.life.hu/legykepben/20120102-a-ferje-teszi-tonkre-a-nepszeru-enekesnot-katy-perryt.htmlHavas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120102-hajdu-peter-frizbi-havas-henrik-meselt-a-puszilkodasrol-caramel-a.htmlGaga köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-lady-gaga-koszontotte-2012t.htmlVV5: Vera csúnyán elhúzott Gergő előtt a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/20120101-vv5-vera-hazakuldte-gergot-a-valovilag-5-hatodik-parbajan-.htmlVV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslánythttp://www.life.hu/legykepben/20111228-valovilag-vv-gigit-es-istenes-bencet-lapatra-tettek-delutani-musorukbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.