VV5: Vera elvesztette egyetlen támogatóját

VV5 Kocsis Tibor X-Faktor Vastag Csaba Való Világ 5 mentor Muri Enikő Való Világ valóságshow éneklés védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera vita nélkül is sikeresen magára haragította azt, aki eddig hű kutyaként követte mindenben: a pornós lány egy félresikerült paródia miatt akasztotta össze a bajszát Fecóval. Lehet, hogy ez lesz a veszte?





A nagytakarítás után pihenni sem volt idejük, mert megérkezett Király L. Norbi és Kocsis Tibi, hogy tovább folytassák a felkészülést a vasárnapi megmérettetésre. Péter nem kerget hiú ábrándokat, tisztában van vele, hogy sem neki, sem Eszternek nincs hangja, ezért azt javasolta, hogy inkább a komikus elemekre menjenek rá a produkciójukkal. Kocsis Tibi testfestékkel motiválta Veráékat: teljesen összepingálták egymást, miközben gyakorolgatták a Magna Cum Laude Színezd újra című slágerét.

Muri Enikő vörös selyemingben és fekete rövid szoknyában érkezett tanítványaihoz, ami nyomban felkorbácsolta Attila libidóját. Az összeférhetetlen megint bepróbálkozott az udvarlós dumáival, de az énekesnő ügyesen elhárította. Fecóék párosa remek tanárnak tartja Vastag Csabát, Kinga hatalmas mosollyal az arcán ajnározta mentorát. Enikő megdicsérte a tetoválást Attila karján. A fiú nyomban kapott is az alkalmon, és megpróbálta rábeszélni az énekesnőt, hogy varrassanak magukra közös tetoválást: egy-egy fél szívecskét valamelyik testrészükre. A mentorlány udvariasan elutasította az ötletet, de Attila tovább próbálkozott egészen addig, amíg Seher hangos lónyerítései véget nem vetettek a kínos udvarlásnak.

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!



A villalakók egymásnak állítottak tükröt: Csaba Attila reggeli elviselhetetlen magatartását, Peti Csaba evési szokásait, Fecó Kinga dührohamait, Vera pedig Fecó mellébeszéléseit tette vicc tárgyává. Fecó elgondolkodott a pornós lány paródiáján, és kiakadt azon, hogy Vera hogyan vélekedik róla.

Balázs közölte a játékosokkal, hogy ketten is védettségi kendőt kaphatnak az X-Faktor-hét végén. A nagy bejelentés után Attila és Péter máris azon kezdett agyalni, hogy ennek függvényében kire rakják a jelet. Seherezádénak nem tetszett, hogy a fiúk sakkoznak a többiekkel, de Eszter elmagyarázta neki, hogy a taktikusok a játék élvezete miatt csinálják az egészet. Kinga Fecóékkal is átrágta a kiválasztást, aminek a végén arra jutott: sanszos, hogy ő maga lesz az egyik párbajhős.


Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.