Való Világ 4 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Alekosz bíróság per RTL Klub szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz készülhet: beperelte őt az RTL Klub - a csatorna, ami kiemelte őt a névtelenségből...

Alekosz azonban nem aggódik a jövője miatt, mert bejár a TV2 székházába, és egy újabb nagy dobásra, egy "magas színvonalú meglepetésre" készül. "Nem szeretnénk nyilatkozni a per lezárultáig, amit természetesen elindítottunk. És persze a havi egymilliót azóta nem utaljuk, hogy megszegte a szerződését. Minden más vagyonelem a per tárgya" - mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az origo.hu-nak.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!



"Folyamatos jogi kapcsolatban vagyunk, elkezdődött a procedúra"
"A Maldív-szigeteki utazást visszavonta az RTL Klub, és mivel én szerettem volna Tündével elmenni, ez igen érzékenyen érintett. A lakást és a kocsit is el akarja perelni a csatorna, holott ajándékot nem illik visszavenni. Azokat magaménak érzem, hiszen megnyertem a valóságshow-t. A fizetésemet a TV2-es szereplés után rögtön zárolták, úgy emlékszem, öt havit átutaltak, de a decemberit már nem"



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több kép a galériában!


Alekosz bízik abban, hogy megnyeri a pert, és ebben úgy érzi, lesz, aki segít majd neki: "Segítenek nekem ebben a dologban, együtt vagyunk, közösen oldjuk meg" - tette hozzá a TV2-re és Hajdúra célozva.

Az origo szerint a csatornán talán már tavasszal lehet műsora. "Sok minden körvonalazódik, de ezek szupertitkos dolgok. Hosszú távú együttműködés miatt jöttem a TV2-höz, és azt ígérhetem, hogy záros határidőn belül mindenki meg fog tudni mindent. Alakulnak a dolgok. Többet nem is mondanék, mert én a meglepetések embere vagyok: a magas színvonalú meglepéseket nagyon támogatom!" - vallotta Alek.

VV5: Vera elvesztette egyetlen támogatójáthttp://www.life.hu/legykepben/20120105-vv5-vera-elvesztette-egyetlen-tamogatojat.htmlTakács Nikolas világsztárokat utasított maga mögéhttp://www.life.hu/legykepben/20120105-xfaktor-takacs-nikolas-vilagsztarokat-utasitott-maga-moge.htmlVV5: A szőke szépségnél ma elszakadt a cérna - Senki nem tudta, mi történthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120104-vv5-a-szoke-szepsegnel-ma-elszakadt-a-cerna-senki.htmlA férje teszi tönkre Katy Perry-t?http://www.life.hu/legykepben/20120102-a-ferje-teszi-tonkre-a-nepszeru-enekesnot-katy-perryt.htmlFesztiválozik a Dalai lámahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120104-fesztivalozik-a-dalai-lama.htmlHová tűnt valójában VV Gigi?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120104-valovilag-4-vv-gigi-dubajban-van-vv-beci-elmondta-mi.htmlBalesetet szenvedett a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120104-varga-viktor-eltorte-mindket-csuklojat.htmlVV5: Muri Enikőék visszatértek a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120103-vv5-muri-enikoek-visszatertek-a-villaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.