VV5: Muri Enikő lepattintotta Attilát, Vastag Csaba pedig kizavarta mentoráltjait

VV5 lila kendő Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő egy kis videóban üzent Attilának, ami ismét felkavarta Seherezádét. Az összeférhetetlennek nem sikerült randira hívni Muri Enikőt, mert az énekesnő kerülte a fiú tekintetét, konkrétan fittyet sem hányt rá a próbák alatt. Vastag Csaba pedig kizavarta mentoráltjait az udvarra, mert annyira kómásan érkeztek. 






Eszter nyúzottan, Péter pedig másnaposan kezdte a nyögvenyelős próbát, de egy kis hiszti után vidáman ugrabugráltak. Csabáéknál sem indult zökkenőmentesen a gyakorlat, Csaba szerint Vera sokkal jobbnak találja a saját énektudását, mint amilyen az valójában. Kingáék duója annyira kómásan jelent meg a próbán, hogy Vastag Csaba kizavarta őket az udvarra, és futott velük három kört az udvaron, hogy felébressze tanítványait. A frissítő mozgás jó hatással volt Fecóékra, a Vastag fiú nem győzte utána dicsérni a produkciójukat. Attila mégsem hívta el randizni Muri Enikőt, mert az az előző napokkal ellentétben távolságtartóan és felületesen viselkedett vele a próbán. Péterrel meg is beszélte a problémát, aki azzal vigasztalta haverját, hogy legyen rámenősebb, mert már csak egy napja van arra, hogy lépést tegyen az ügyben.







A nézők szavazatainak köszönhetően Serry és Attila minigolfozhatott az udvaron. A játék nem nagyon kötötte le a figyelmüket, inkább kibeszélték Kingát. A táncoslány nem tudta eldönteni magában, hogy miért barátkozik vele újabban a cselszövő. Attila közben azon mesterkedett továbbra is, hogy a két szőke lány ne párbajozzon egymással, közben pedig azt szeretné elérni, hogy Kingára kerüljön a zöld kendő. Hogy miért, azt egyelőre nem tudjuk. De a holnapi előzetesből még az is kiderült, hogy talán még ő maga is rak majd rá jelet.

Tipp! Exkluzív képek Kocsis Tiborról. Kattints a galériáért!





Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.