VV5: Vastag Csaba lovagiasan pattintotta le VV Kingát

VV5 X-Faktor mentor Való Világ valóságshow szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a péntek esti Való Világ összefoglalóban láthattuk, Vastag Csaba és Kinga a nézők döntése alapján együtt tölthetett egy romantikus vacsorát. Ahhoz kétség nem fér, hogy Kingának nagyon is bejön az X-Faktor tavalyi győztese, de vajon hogyan érez a szőkeség iránt a mentora?


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Kinga valóban nem leplezte vonzódását, a vacsora alatt még egy apró utalást is megengedett magának arról, hogy szívesen eltöltene vele egy kis időt meghittebb környezetben - írta meg a Blikk. "Nekem van tetoválásom, ott lenn: "Love", és van egy szívecske is" - árulta el kacéran a szőke lány.

Ám az este az énekes udvariasan, de egyértelműen kitért a szerelemre lobbant szőkeség közeledése elől: "Nagyon kedvesen elbeszélgettünk igazán emberi témákról is. Baráti hangulatban eltöltött vacsora volt. Kinga közeledése természetesen nekem is feltűnt, de annyira kedvesen tette ezt, hogy nem akartam megbántani" - mesélte el az énekes, akinek válaszából kiderül, nem viszonozza a szőke szépség közeledését.

Tipp! Ebbe a házba költözik Lady Gaga. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.