VV5: Szerelme golyózta ki Kingát

VV5 VV Péter X-Faktor Való Világ 5 kiválasztás VV Vera Való Világ valóságshow kiválasztott párbaj VV Attila veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila elérte célját: Kingát küldte ki párbajozni úgy, hogy ő nem is tett rá jelet, ettől azonban lelkiismeret-furdalása támadt. Vera ismét kimutatta a foga fehérjét: a pornós lány nemcsak Attilát és Pétert osztotta ki, hanem a korábban kiesett Veronikát is elhordta mindennek.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Minden játékosnak el kellett mondania, hogy kiben csalódott eddig a legnagyobbat. Fecó Attilában csalódott, amit az összeférhetetlen nem tartott jogosnak, mert szerinte nem tett még semmi rosszat a dumagép ellen. Péter éppen azt ecsetelte, hogy Csabából ábrándult ki, amit Vera félbeszakított beszólásaival, majd megint ömleni kezdett a mocsok Veronikával kapcsolatban. Attila Verában csalódott, akiről azt hitte, hogy egy intelligens nő, de valójában férfinek tartja. A pornós nem sokáig állta a sarat, pár perc után otthagyta a vérét szívó taktikusokat. Fecó szokásához híven gyorsan utána osont, hogy lecsillapítsa.

Eljött a nagy nap, a villa X-Faktor-döntője. Míg Péterék a stúdióban borzolták a kedélyeket, addig a többiek a nappaliban figyelték a szomszédban zajló eseményeket. Attila közben azon parázott, hogy elfelejtette a szöveget, ezért néhány szót a kezére írt emlékeztetőül. Később már a dalszöveggel sem foglalkozott, inkább taktikai megbeszélést tartott Péterrel, Eszterrel és Seherezádéval, akiket rábírt arra, hogy Kingára dobják a jelet a dalversenyt követő kiválasztáson. Attila és Seher produkciója annyira viccesre sikerült, hogy mind a hat villában maradt lakó végig fetrengett a röhögéstől.

Attilának lelkiismeret-furdalása lett a kiválasztás előtt, ezért az utolsó pillanatban megváltoztatta a döntését, és Kinga helyett Fecóra dobta a jelet.
Péter, Seher és Eszter azonban maradt az eredeti tervnél, így sikerült elérniük, hogy a cselszövő menjen párbajozni. A kiválasztás után némán bámult mindenki maga elé, aztán Csaba és Fecó félrevonult Kingával, hogy megnyugtassák a lelkét. Hiába nem tett jelet szerelmére Attila, mégis megviselte, hogy rákerült a zöld kendő. Kinga máris azon kezdte törni a fejét, hogy kit vigyen ki párbajozni. Úgy gondolta, hogy mind a három embert simán kihívhatja azok közül, akik rádobták a jelet.


Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!



Liptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztárt!http://www.life.hu/legykepben/20120109-liptai-claudia-es-till-attila-vezeti-a-megasztart.htmlHamarosan szabadul Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120109-hamarosan-szabadul-stohl-andras.htmlKi se mozdulnak az ágyból az Összeesküvők nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20120109-eskuvore-keszulnek-es-ki-sem-bujnak-az-agybol-az-osszeeskuvok.htmlVV5: Kinga idegrohamot, majd egy zöld kendőt kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120108-vv5-kinga-idegrohamot-majd-egy-zold-kendot-kapott.htmlVV5: Muri Enikő lepattintotta Attilát, Vastag Csaba pedig kizavarta mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120107-vv5-muri-eniko-lepattintotta-attilat.html600 milliót kap Fábry Sándor közpénzből, hogy elindítsa saját műsoráthttp://www.life.hu/legykepben/20120107-600-milliot-kap-fabry-sandor-kozpenzbol-hogy-elinditsa-sajat-musorat.htmlBaricz Gergőt a vonaton rabolták kihttp://www.life.hu/legykepben/20120107-baricz-gergot-a-vonaton-raboltak-ki.htmlVV5: Vastag Csaba lovagiasan pattintotta le VV Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120107-vv5-vastag-csaba-lovagiasan-pattintotta-le-vv-kingat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.