Bereczki Zoltán válás Operettszínház külön út Szinetár Dóra Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szinetár-Bereczki duó a Gershwin-esttel búcsúzik az Operettszínháztól.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


"Nem szeretnénk úgy megöregedni, hogy örökre összeforr a nevünk, mint a Záray-Vámosi duónak. Zoli ráadásul szerelmes egy olyan zenei stílusba, amely engem nem vonz, s nekem is vannak terveim szólóban, így biztos, hogy a jövőben külön utakon fogunk járni" - nyilatkozta korábban Dóra a Borsnak. "A házaspár Musical Duett című produkciója továbbra is működik, tavasszal erdélyi és hazai koncertturnéra indul. Egyelőre korai lenne arról beszélni, hogy színházban miként folytatják. Dóri korábban beszélt arról, hogy prózai feladatokat is szívesen vállalna, de még semmilyen megkeresést nem kaptak. Zoli sem készül még új szólólemezzel" - mesélte a lapnak a házaspár menedzsere, Ferenczi Orsolya. "Azért időzítették mostanra a szerződésváltoztatást, s hogy lazábbra fűzik a köteléket az Operettszínházzal, mert tudják: tavasszal készítik a jövő évi műsortervüket a színházak, s szerették volna, ha a rendezők esetleg már velük is számolnak" - tette hozzá a menedzser.

"Amellett, hogy a duettformációban továbbra is fellépünk, elképzelhető, hogy a színházi karrierünk úgy alakul: külön állunk színpadra a jövőben, hiszen az is lehet, hogy másik színházhoz kerülünk. A duettezés és a családi élet azért továbbra is összeköt bennünket" - mondta Bereczki Zoltán.


VV5: Szerelme golyózta ki Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/20120109-vv5-veranak-megint-elgurult-a-gyogyszere.htmlVarga Feri pelenkát cserél, és fogászaton is dolgozikhttp://www.life.hu/legykepben/20120109-megasztar-varga-feri-es-balassy-betty-a-tehetsegkutatorol-meseltek.htmlMozizott a hercegi párhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120109-mozizott-a-hercegi-par.htmlLiptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztárt!http://www.life.hu/legykepben/20120109-liptai-claudia-es-till-attila-vezeti-a-megasztart.htmlHamarosan szabadul Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120109-hamarosan-szabadul-stohl-andras.htmlKi se mozdulnak az ágyból az Összeesküvők nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20120109-eskuvore-keszulnek-es-ki-sem-bujnak-az-agybol-az-osszeeskuvok.htmlVV5: Kinga idegrohamot, majd egy zöld kendőt kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120108-vv5-kinga-idegrohamot-majd-egy-zold-kendot-kapott.htmlVV5: Muri Enikő lepattintotta Attilát, Vastag Csaba pedig kizavarta mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120107-vv5-muri-eniko-lepattintotta-attilat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.