Eljegyezte egymást Hollywood két szexi sztárja

sztárpár eljegyzés színész Halle Berry szerelem Olivier Martinez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ismét új álompárt köszönthet: Halle Berry és Olivier Martinez immáron jegyesek.

Most már szinte biztos: a negyvenhat éves szívtipró, Olivier Martinez eljegyezte a nála egy évvel fiatalabb hollywoodi bombázót, Halle Berry-t. A férfi állítólag egy mesés smaragdgyűrűt ajándékozott kedvesének a nyaralás alatt. Halle már kétszer volt férjnél: a népszerű baseballjátékos David Justice volt a férje 1993-tól két évig, majd 2001-ben ment hozzá az r&b-énekes Eric Benet-hez, akitől 2005-ben el is vált. Ezután a modell Gabriel Aubry volt a kedvese, tőle született kislánya, Nahla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A jóképű fiú és Halle 2010 áprilisában szakítottak. A színésznő és Olivier Martinez még ez év őszén forgatták közösen a Dark Tide című filmet, és ekkor szerettek egymásba. Martinez korábban a pophercegnő Kylie Minogue kedvese volt. Halle egy ismerőse szerint a színésznő már feladta a házasságot, most azonban nagyon bízik Olivier-ben, mert biztonságban érzi magát a férfi mellett. Reméljük, a színésznő házassága ezúttal sikeres lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.