VV5: Meglepő fordulat: a szőke lány új célpontot talált magának

kihívás Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verát kinevezték ügyeletes tisztnek a hivatásos zsaruk, amitől ismét kiskirálynak érezte magát. Petiék ezt nem sokáig tűrték, inkább ellopták a rangjelzést a pornós egyenruhájáról. Kinga a kihíváson bebizonyította, hogy van vér a pucájában: Petit hívta ki párbajozni.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!




Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????




Kinga fogadóórát tartott, ahol meghallgatta a rendőrpárosok tippjeit, hogy kit vigyen ki párbajozni. A saját párja, Péter Sehert ajánlotta, mert szerinte ő a tökéletes ellenfél. Fecó és Eszter párosából a dumagép Petit, az ügyvédlány pedig saját magát ajánlotta. Seher és Vera duójából a szőke lány szintén magát javasolta, a citromarcú viszont Petitől szabadulna. Csaba Esztit nevezte meg, Attila viszont nem mondott nevet, mert semleges szeretett volna maradni, de azért odaszúrta Kingának, hogy vigye ki őt, ha meri.

Attila Seherezádénak és Petinek fejtegette saját véleményét Kingával kapcsolatban. Az összeférhetetlen kijelentette, hogy annak örülne a legjobban, ha egykori szerelme végre kiesne a játékból, mert már azt is időpazarlásnak véli, ha csak a cselszövőre gondol.

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!




Ez Petinek és Attilának is szemet szúrt, ezért az összeférhetetlen megpróbált rendet bontani az udvaron, felborogatta a bútorokat és teledobálta szeméttel. Vera erre semmit nem reagált, ezért a két taktikus továbblépett, és átírták a jegyzeteket az ügyeletes tiszt naplójában.

A kihívás kapcsán Kinga bevallotta, hogy kiegyensúlyozottan áll a vasárnapi összecsapás elé. A cselszövő semennyit sem vacillált az őt megjelölő Eszter és Seherezádé között, mert Pétert hívta ki párbajozni. A szőkeség azzal indokolta döntését, hogy már nagyon unja, hogy Pufi állandóan megpróbálja elkerülni a rá váró megpróbáltatásokat. Péter rutinos valóságshow-játékos múlttal a háta mögött a meglepődés halvány jelét sem mutatta, sőt, azt állította, hogy kíváncsian várja a vasárnapi fejleményeket.


Tipp! Megasztárosok tömege indulna az Eurovízión. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.