Avril Lavigne énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban szakított az énekesnő Avril Lavigne és kedvese, Brody Jenner realitysztár.

A pár két évig volt együtt. "A szakítást együtt döntötték el, de igazából Brody akarta jobban" - mesélte a pár egy ismerőse a US magazinnak. A fiúnak állítólag elege lett abból, hogy kedvese állandóan turnézik, ráadásul hamarosan Ázsiában lesz koncertkörútja, és Bordy-nak nincs kedve ahhoz, hogy mindig fusson Avril után.

AFP
AFP


"Jenner ismét karriert akar csinálni, és nem szeretne turnézni Avrillel. A lánynak ez természetesen nem tetszett" - tette hozzá a bennfentes. A problémák mögött egyesek szerint az is ott rejtőzik, hogy míg Avril igen sikeres, addig Jenner egy senkinek tartja saját magát, és épp ezért akar visszatérni a valóságshow-ba vagy valamilyen tévés produkcióba. Ez pedig összeegyeztethetetlen azzal, hogy kedvesével járja a világot. "Még mindig szeretik egymást, és lehet, hogy később ismét együtt lesznek, de most külön utakon kell élniük az életüket" - mesélte a pár ismerőse.

VV5: Vera megint balhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-vv5-vera-megint-balhezott-a-villaban.htmlMr. Bikicsunáj a konkurenciánál is próbálkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-megasztar-5-mr-bikicsunaj-hamarosan-visszater-lifehu-riport.htmlVV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.htmlVV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120115-vv5-vera-nyert-kinga-pedig-elasta-a-csatabardot.htmlVV5: Attila megsértődött Kingárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120114-vv5-attila-besertodott-kingara.htmlBörtönbe kerülhet az angol hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120113-bortonbe-kerulhet-az-angol-hercegno.htmlVV5: Négy hónapig az orránál fogva vezették Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120112-vv5-attila-rajott-4-honapig-az-orranal-fogva-vezettek.htmlVV5: Meglepő fordulat: a szőke lány új célpontot talált magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120111-vv5-meglepo-fordulat-a-szoke-lany-uj-celpontot-talalt-maganak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.