Sárkány éve Kína holdújév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012. január 23-tól 2013. február 9-ig tart a kínai holdújév szerint a Sárkány éve.

A Sárkány bátor és energikus, így mi is azok leszünk ebben az évben. Megvalósulhatnak a legnagyobb álmaink, új kihívásokkal nézünk szembe, és gyorsan kell döntéseket hoznunk a siker érdekében. A házasság és a gyermekáldás szempontjából nagyon kedvező év áll előttünk, és ha vállaljuk a nagy kockázatokat, igazán nyereségesek leszünk majd.

AFP
AFP



Ismét együtt a The Cranberrieshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-ismet-egyutt-a-cranberries.htmlBenny Hill ma lenne 88 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-benny-hill-ma-unnepelne.htmlEgy hete történt a katasztrófahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-egy-hete-tortent-a-katasztrofa.htmlPandamacik érkeztek Franciaországbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120117-pandamacik-erkeztek-franciaorszagba.htmlHatalmas napszemüveg Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120117-hatalmas-napszemuveg-londonban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.