rákos beteg színésznő kopasz irodalom Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű szinglifilm ügyvédnője, a Mirandát alakító Cynthia Nixon színésznő teljesen kopasz lett egy szerep kedvéért.

Cynthia Nixon a napokban jelent meg először kopaszon a Live! című műsorban. A sztár elmondta, nem valamiféle divatőrület miatt borotváltatta le a haját, hanem egy szerep kedvéért tette meg ezt a lépést. A negyvenöt éves színésznő a Wit című színdarabban alakítja Vivian Bearing irodalomtudós asszonyt, aki rákos lesz.

Northfoto
Northfoto


A színésznő a játékához a saját tapasztalataiból merített: ő maga 2006-ban küzdött a mellrákkal, azóta pedig a betegség egyik nagyköveteként hívja fel a figyelmet a szűrések jelentőségére. A Pulitzer-díjat is nyert darab 1998-ban debütált a színpadon, az HBO adatptációjában pedig Emma Thompson játszotta a főszerepet. Most Cynthia főszereplésével a napokban kezdik játszani a Broadway-on a Samuel J. Friedman Színházban.

VV5: Fecón csúnyán kifogott egy birkahttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-fecon-csunyan-kifogott-egy-birka.htmlVV5: Seherezádé Kinga bugyijai közt matatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-seherezade-kinga-bugyijai-kozt-matatott-a-szekrenyben.htmlIsmét modellkedik a szingli színészhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120123-vissza-a-kezdetekhez-adhton-kutcher-a-divatheteken.htmlLedöbbent a hír hallatán a TV2 egykori sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20120123-megasztar-sokkot-kapott-a-hir-hallatan-a-tv2-egykori-sztarja.htmlTillának nagyon bejön Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120123-hajdu-peter-frizbi-tolvai-reni-az-eurovizios-dalversenyrol-meselt-tillanak.htmlNem szexel férfiakkal a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120123-megasztar-szecsodi-karcsi-nem-szexel-ferfiakkal-de-megvaltoztatna-nevet-ha.htmlMajka máris magára hagyja családját?http://www.life.hu/legykepben/20120123-majka-maris-magara-hagyja-csaladjat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.