VV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolását

VV5 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera teljesen az irányítása alá vette Fecókát, aki issza minden szavát úrnőjének. Csaba ezt már nem nézte szótlanul, és alaposan beolvasott a dumagépnek, aki egyébként alaptalannak érzi a vádakat. Attila kisebb féltékenységi rohamától úgy megijedt Kinga, hogy magába fordult.

Vera 150 nap után végre kivirulva ébredt, állítólag ez volt az első éjszaka a villaléte alatt, amelyiken kialudta magát. A lassított jelenetes próba alatt Attila túl erősen rúgta meg Verát, amiből a pornós rögtön műbalhét kerekített, majd Fecónak is a szemére hányta, hogy miért adja a lovat az összeférhetetlen alá. Attila ezalatt azon ábrándozott, hogy milyen jó lenne, ha Vera végre feladná a játékot. A citromarcú a nappaliban folytatta az ámokfutását, ahol Attila vérét szívta.



A színdarab jelmezes próbája sem múlt el feszkó nélkül, Vera menetrend szerinti balhézása után Kinga akadt ki, mert nem tetszett neki a fellépőruhája.



A párbaj közeledtével ismét elérkezett az idő, hogy a villalakók eldöntsék, kit támogatnak a párbajhősök közül. Vera mellé csak Fecó csatlakozott, Esztit pedig csak Seher biztosította a bizalmáról. Kinga, Csaba és Attila inkább semleges maradt.



Előbb Eszter, majd Vera mondott kampánybeszédet egy sajtótájékoztató keretében, ami után a villalakókból lett alkalmi újságírók tették fel kérdéseiket. Így kiderült, hogy Eszter megbánta a Cristofellel való flörtölést, Vera pedig szégyelli, hogy összeszűrte a levet Petivel. Fecó roppant elégedett volt a pornós válaszaival, amin Csaba annyira kiakadt, hogy hosszú perceken át fejtegette a témáról a véleményét Attilának, majd a dumagépnek is elmondta az álláspontját. A helyes fiú szerint Fecónak Vera lesz a veszte, mert túl elfogult a pornós lánnyal szemben.



Az esti házibulin Attila kóstolgatni kezdte Kingát, aki nem tudta hova tenni lelkitársa szavait, ezért inkább elutasítóan viselkedett vele. A cselszövő annyira besokallt attól, hogy Attila Csabára féltékenykedik, hogy egész délután kerülte a manipulátor társaságát. Az összeférhetetlen érezte, hogy valami baj van, de hiába próbálta Kinga társaságát keresni, az mindig elutasította a közeledését.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.