VV5: Vera rányomult Attilára

VV5 Való Világ 5 Való Világ jótékonykodás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera ma is megpróbálta behálózni Attilát, de a fiú egyelőre nem állt kötélnek - Kingára való tekintettel.





Ismét lehetőséget kapott mindenki, hogy rendezze a kapcsolatát azzal, aki eltávolodott tőle az utóbbi időszakban. Fecó bevallotta Csabinak, hogy Verát is csípi, de nem tud kettészakadni. Kinga sokadszorra is kiakadt Attilára. Miután jól összeszólalkoztak, Kinga sírva keresett menedéket a paplan alatt. A szőkeséget Seher próbálta vigasztalni, Attilát pedig - mindenki meglepetésére - a pornós lány. Vera féltékenységében rá akarta venni Attilát, hogy vesszenek össze kamuból, hogy ezzel teszteljék le Kinga féltékenységét, de az összeférhetetlen elutasította az ötletet.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)



Vera műsorvezetésével kezdetét vette egy újabb talkshow. Az első vendég Kinga volt, akit a Seherrel való kapcsolatáról faggatott. A két szőkeség nem köntörfalazott, kijelentették, hogy az utóbbi pár napban haverkodtak ugyan, de nem kerültek közelebb egymáshoz. A nagy megbeszélés után Kinga vette át a ceremóniamester szerepét, és azt akarta megtudni Veráéktól, hogy milyen az egymáshoz való viszonyuk Attilával. Mindketten óvatosan nyilatkoztak a másikról, de azt elismerték, hogy elfáradtak már a vitákban.

VV Anikó toppant be a villába, hogy felkonferálja a hátrányos helyzetű, éhes kisgyerekekről készült videókat. A kisfilmek elérték a céljukat, minden játékos könnyekig meghatódva nézte a filmeket, és lelkesen vetették bele magukat a jótékonykodásba.


Tipp! Bűnöző hírességek, sztárok a hűvösön! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.