Szexuális zaklatás a villában - Attila nem tudja, hova meneküljön a rámenős Vera elől

VV Vera szexuális zaklatás VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera a vasárnapi párbaj óta közeledik Attilához.




Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Kattints a képre a galériáért!


"Te Vera, ezt ne csináld, mert ez már szexuális zaklatásnak számít. Simogatod a lábam, majd azt állítod, sokkal szebb, mint a Fecóé. Tapogatod a fenekem, és azt mondom, hogy még a péniszem is szoktad stírölni. Rendben van, hogy csak viccelsz, de ahogy a mondás is tartja, minden viccnek van alapja. És annyit kérnék tőled, hogy ne nézz így rám, mert amikor utoljára így néztél, akkor a Peti ágyában kötöttél ki" - mondta Attila Verának, aki ettől csak még bátrabb lett. "Ati! Te szereted a békülés utáni szexet? Biztosan volt már neked is ilyen. De mielőtt beleélnéd magad, előre szólok, hogy most fáj a fejem!" - nevetett Vera.

Az érzékenylelkű lány barátnője szerint Vera akár komolyan is gondolhatja a közeledést. "Lehet, hogy azt utóbbi hetekben képesek voltak annyira összeveszni, hogy akár ki is kaparták volna a másik szemét, de szerintem ez nem jelent semmit. Elképzelhető, hogy ezt csak a bezártság hozta ki belőlük. Idővel pedig mindenki változik, Attila és Vera is. Nem mondom, hogy Verának az olyan típusú férfiak az ideáljai, mint Attila, de szerintem a személyisége a játék eleje óta nagyon tetszik neki. Én azt is el tudom képzelni, hogy a következő pár hétben akár egymásra is találhatnak, főleg akkor, ha Kinga kiesik" - mondta a Blikknek Zita, Vera egyik jó barátnője.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért(18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.