VV5: Kinga legyalázta a konyhát, és UFO-levest főzött

VV5 főzés Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A főzőversenyen ma Kinga főzött, de tapasztalatlan szakács lévén egy őrült ámokfutásához hasonlított konyhai tevékenysége. Bár Attilán van most a lila kendő, az összeférhetetlen mégis attól retteg, hogy mi történik majd vele, ha párbajra küldik.

A jótékonysági hét keretében Seher és Csaba meglátogatott egy tiszacsécsei sokgyermekes szegény családot. Seher meghatódott a vendéglátóik élettörténetén, és külön örömet okozott számára, hogy saját maguk termelik a zöldségeket a kis veteményesükben. Csaba számára a baromfiól rejtelmei okozták a legnagyobb meglepetést, főleg azután, hogy kipróbálhatta, milyen érzés kiszedni a tojásokat a tyúkok alól.



Ma Kinga kapta a kezébe a fakanalat, hogy Fecó kuktáskodásával összedobjon estére valami finom kaját. Azonban már a kamrában nehézségekbe ütköztek, mert a cselszövő nem volt tisztában vele, hogy hogyan néz ki a sütőtök vagy éppen a fokhagyma. A vöröshagymapucolással is megszenvedtek rendesen, kínjukban nylonszatyrot húztak a hisztérika fejére, hogy ne csípje a szemét az illóolaj. Az ételek elkészítése során nyújtott teljesítményük nem nagy konyhai rutinról árulkodott, inkább egy gyenge burleszkre hasonlított.



Attila Verával melegedett az udvari tűzrakás mellett, ahol elkotyogta, hogy nagyon fél attól a pillanattól, amikor majd neki kell párbajozni. Közben Csabáék is visszatértek a tiszacsécsei kirándulásról, és a házi veteményeskert hatása alatt osztották meg élményeiket.




Terítés előtt Kinga ismét megmelegítette a sütőtöklevesét, amitől az jól odakapott. A tálalás sem sikerült túl fényesre, ráadásul a sült hús is teljesen kihűlt, mire az asztalra került. Attila annyira rossz ízűnek találta az általa csak UFO-levesként emlegetett ételt, hogy egy kanál elfogyasztása után már kérte is a második fogást. A csőben sült répa és a hideg sült hús már jobban ízlett a társaságnak, a vacsora utáni pontozáson viszonylag magas pontszámokat kapott.



VV5: Csaba elbukott Attilával szemben az arénábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120202-vv5-kinga-befordult-attila-gyozelmetol-aki-megszerezte-elso-vedettseget-es.htmlHajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.htmlVV5: Vera rányomult Attilárahttp://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-vera-ranyomult-attilara.htmlZugevő a VV5 játékosa - 14 kilót szedett felhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120131-valovilag-kinga-zugevo-letttizennegy-kilot-hizott.htmlVV5: Seherezádé összeomlott Eszter kiesése utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120130-vv5-seherezade-osszeomlott-eszter-kiesese-utan.htmlVV5: Vera a legkisebb különbséggel verte meg Esztert a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120129-vv5-attila-feltekenysegi-rohamot-kapott.htmlVV5: Meglepő fordulat a villában - Attila kibékült Verávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120129-vv5-attila-kibekult-veraval-kinga-pedig-csunyan-osszeveszett-fecoval.htmlVV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolásáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120127-vv5-csaba-nem-birja-tovabb-nezni-feco-behodolasat.htmlVV5: Nekiesett Hajdunak az összeférhetetlen - Nem bírt magávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120126-vv5-nekiesett-hajdunak-az-osszeferhetetlen-nem-birt-magaval.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.