Kiderült a titka: Súlyos beteg VV Kinga

VV5 lélek Való Világ 5 szorongás Való Világ valóságshow pánikbetegség pszichológia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 5 online közvetítésében Kinga arról mesélt Csabának és Fecónak, hogy utál egyedül aludni. Ennek okát is elárulta, amivel sokkolta játékostársait.
Nézd meg, hány kilót szedett fel a villában Kinga és a többi villalakó! Kattints a képre!

"Amikor pánikbeteg voltam, anyukám mindig mellettem aludt. Úgy indult az egész, hogy elmentem futni, és mire hazaértem, 180 lett a vérnyomásom, és nem ment le. Nagyon rosszul voltam és szédültem. Elmentünk az ügyeletre, ahol egy csomó nyugtatót kaptam. Már a kocsiban elkezdett zsibbadni a kezem, az infarktus jeleit produkáltam" - mesélte a szőkeség társainak.

Kingát a beköltözés előtti szakítása is megviselte: "Az a baj, hogy még mindig úgy oldom meg a problémáimat - például, amikor volt ez a megcsalás -, hogy beveszek altatót vagy nyugtatót, és alszom. Felkelek, eszem és alszom. Így próbálom túlélni, mert nem bírom idegileg."

A Bors megkérdezte a szülőket is lányuk betegségéről: "Ha az ember egy ilyenen átesik, hosszú évek kellenek ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon. Féltettük is, amikor jelentkezett a játékba. Amikor Vera felidegesítette Gergő miatt, már én is azon a ponton voltam, hogy elmegyek, és kihozom Kingát" - nyilatkozta az édesapa.


Az RTL Klub valószínűleg nem tudott Kinga betegségéről. Dobsi Adrienn, a csatorna sajtósa annyit mondott, hogy Kinga megfelelt az orvosi alkalmassági vizsgálaton. A játékosok folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, így azonnal el tudják látni őket, ha bármi probléma adódna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.