agresszió párkapcsolat Frizbi Hajdú Péterrel erőszak szépségkirálynő Szunai Linda Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy szépségkirálynő élete sem a régi: Hajdú Péter Frizbi műsorában Szunai Linda őszintén mesélt egykori párjáról és botrányos párkapcsolatukról, amit a fiú sem hagyott szó nélkül. A két fiatal egymásnak esett a stúdióban, és a sárdobálás a kulisszák mögött is folytatódott.

VV5: Seherezádé megy vasárnap párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120205-vv5-harom-jelet-kapott-seherezade-igy-o-mar-biztosan-megy.htmlHatalmasat esett tánc közben Medveczky Ilona - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-medveczky-ilona-hatalmasat-esett-tanc-kozben-a-story-galan-kiszel.htmlKiskorúakat is kiszolgáltak alkohollal az év legnagyobb celebpartijánhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-story-gala-sp-partnere-fluor-tomi-volt-kovacs-vera-alkoholos.htmlMegasztár: Tilla szerint Bochkor Gábor nem ért hozzá!http://www.life.hu/legykepben/20120204-megasztar-6-parti-tilla-kulisszatitkokat-arult-el-a-zsuri.htmlSzázmilliót fizetnének a gyönyörű énekesnőérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-simon-cowell-szazmillio-dollart-fizetne-beyoncenak.htmlMeglepő bejelentést tett a Megasztár énekesnője - Nem akar gyereket!http://www.life.hu/legykepben/20120201-pflum-orsi-elhunyt-az-edesapja-es-nem-akar-meg.htmlHien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenérehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-megasztar-caramel-es-hien-vallaljak-szerelmuket-a-nagy-korkulonbseg.htmlVV Attilát akarja megszerezni VV Szandikahttp://www.life.hu/szeress/20120206-valovilag-attilat-akarja-vv-szandika.htmlII. Erzsébet brit királynő élete képekbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20120205-ii-erzsebet-brit-kiralyno-elete-kepekben.htmlBochkor Gábor: "Én tudok szeretni is" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120205-bochkor-gabor-en-tudok-szeretni-is-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.